praegune kellaaeg 22.06.2025 13:49:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laevus
HV kasutaja

|
13.11.2003 21:31:21
xp firewall ja norton antiviirus ei tööta |
|
|
Ma täpselt ei teagi, kust see kõik algas, aga peale ühte nädalat ilma internetita (tänu Raleka-nimelisele ussviirusele) suutsin ma lõpuks windows xp uuesti installida ning nüüd tahaksin ma saada ka Norton Antivirus'e ja Windows XP Internet Connection Firewalli tööle. NAV ütleb mulle, et on mingi error ja suunab mind sellele lehele. Proovisin õpetuste järgi käituda, lasin ta arvutilt maha ja uuesti peale, aga ikka ei tööta. XP Firewalliga on aga nii, et saan küll linnukese panna, aga kui mõne hetke pärast sama akent uuesti vaatan, on linnuke eest kadunud.
NAV on 2004 professional ja windowsil on SP1 peal.
kas asi võib olla ikka samast Raleka viirusest või on masinas järsku mingi konflikt?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
oru
HV kasutaja

|
16.11.2003 03:21:36
|
|
|
Paljud viirused üritavad kahjutuks teha av programmid ja ka nii et neid hiljem ei saaks installida. Endal on kah kunagi sellise asjaga maad tulnud jagada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|