praegune kellaaeg 18.06.2025 15:26:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
26.01.2016 18:07:58
Akupank tühejeneb iseenesest |
|
|
Tere.
Kas on kellelgi aimu,miks jookseb akupank iseenesest tühjaks?
Isend on ca 4 kuud tagasi ostetud uuena ja ilmselt 5 korda olen sellega laadinud üldse kokku.
Mahutavus on 12000 mAh.
AMZDEAL pure-w4 on mudeliks märgitud.
Ehk on kellelgi kogemusi,mis aitab targemaks saada-mis edasi
Tänan ette laistasid,kes viitsivad vastata.
_________________ Ma olen telekas. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
26.01.2016 19:50:55
|
|
|
Kindel, et jookseb tühjaks? Et laed akupanga täis, siis kohe telefone jms. laadides saad selle lubatud 12000mAh ilusasti kätte, aga kui mõneks ajaks seisma jätad, siis enam ei saa?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
26.01.2016 22:09:56
|
|
|
Laadinud olen ikka täis..vähemalt arvan nii..
Mul neid idenceid isendeid kaks tykki..
laen mõlemad täis samaaegselt..teine näitab,et voolu on küll ja küll,kuid teine tyhjeneb ca 3 nädalaga,kui seisab.
Laadinud olen neid nii,et õhtul laadima..laevad veel hommikulgi..siis lõuna paiku on täis,kuid laadimise tagant olen ära võtnud peale seda veel paar tundi..
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
27.01.2016 13:49:33
|
|
|
Praakakude isetühjenemine täiesti levinud. Tõenäoliseim on ühe rikkis Cell esinemine ketis, mis kalab, paraku mõjub tema jamamine kogu ketile.
Täpsema info annab koormustesti tegemine - laed aku pingega täis (peab olema saavutanud "float charge" pinge, aku nimivooluga täiskoormus külge ning mõõdad klemmipinget ja voolu ajas. Saadud karakteristik näitabki aku seisukorra ära. Kui klemmipinge enne ettenähtud aega järsult kukub siis shit häppens - praakaku. Tegelt on tavaliselt rikkis vaid üks element aga kes seda vahetama pääseb. Kui pääseb siis koheselt see välja vahetada või siis aku garantiisse!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
27.01.2016 15:21:58
|
|
|
kalvis kirjutas: |
Praakakude isetühjenemine täiesti levinud. Tõenäoliseim on ühe rikkis Cell esinemine ketis, mis kalab, paraku mõjub tema jamamine kogu ketile.
Täpsema info annab koormustesti tegemine - laed aku pingega täis (peab olema saavutanud "float charge" pinge, aku nimivooluga täiskoormus külge ning mõõdad klemmipinget ja voolu ajas. Saadud karakteristik näitabki aku seisukorra ära. Kui klemmipinge enne ettenähtud aega järsult kukub siis shit häppens - praakaku. Tegelt on tavaliselt rikkis vaid üks element aga kes seda vahetama pääseb. Kui pääseb siis koheselt see välja vahetada või siis aku garantiisse! |
Huvitav info..kalkuleerin ja seedin asja..
Siis vaatan,mis edasi
Tänan vastamast
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
28.01.2016 23:33:35
|
|
|
Ei pruugi akus kohe häda olla, võimalik, et hoopis pingemuundur sees jamab. Kui garantii, siis saada sinna, kui ei ole, siis katsu lahti kakkuda ja mõõda koormuseta tühijooksuvoolu, kui multimeeter olemas. Oletame, et akupank reaalselt 10Ah, siis 20mA tühijooksul teeks umbes kolme nädalaga selle akupanga tühjaks. Ilmselt ei ole mingisugust eraldi lülitit, millega akupank sisse lülitatakse, vaid USB väljundis pidevalt 5V olemas, miski 0,1mA võks ta ehk korrasolevana tarbida.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcjaaxon
Kreisi kasutaja

|
30.01.2016 20:01:59
|
|
|
new1 kirjutas: |
Ei pruugi akus kohe häda olla, võimalik, et hoopis pingemuundur sees jamab. Kui garantii, siis saada sinna, kui ei ole, siis katsu lahti kakkuda ja mõõda koormuseta tühijooksuvoolu, kui multimeeter olemas. Oletame, et akupank reaalselt 10Ah, siis 20mA tühijooksul teeks umbes kolme nädalaga selle akupanga tühjaks. Ilmselt ei ole mingisugust eraldi lülitit, millega akupank sisse lülitatakse, vaid USB väljundis pidevalt 5V olemas, miski 0,1mA võks ta ehk korrasolevana tarbida. |
Tuleb tegeleda garantiiga..
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|