praegune kellaaeg 20.06.2025 00:48:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Heiti
HV vaatleja
|
11.11.2003 15:45:40
Liteon CD-R ja probleemid |
|
|
Oman järgmist isendit -Lite-On CD-RW LTR-52246S 52/24/52. Olen kirjutanud u. kuni 80 plaati ja kõik normaalne. Nüüd aga vennike streigib - kirjutab ühe plaadi ja siis pangestub jääbki seda ketast keerutama ( tavaliselt ei suuda kirjutamisprotsessi isegi alustada). Vea teateks pakkus korra "Power calibration error". Kas see viitab sellele, et odav kribaja on otsa saanud ning pean sammud sättima poodi kust see rape osteti ning uue vastu vahetama või võib ka viga kuskil mujal peituda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
11.11.2003 18:31:16
|
|
|
Kas pöörded ronivad üles ja siis kohe jälle alla jne.?
Proovi simulate´i, ilma kirjutamata. Kui siis sama jama on, siis oleme saatusekaaslased!
Mina saan 12x kiirusega veel kirjutada, proovi!
Välismaa foorumites on sarnase probleemiga maadlejaid hulgi, asjalikku vastust aga ei pakuta, kõik a´la firmware updated?, minul see ei aidanud!
Vii garantiisse!
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heiti
HV vaatleja
|
12.11.2003 11:24:07
|
|
|
Muhkel kirjutas: |
Kas pöörded ronivad üles ja siis kohe jälle alla jne.?
Proovi simulate´i, ilma kirjutamata. Kui siis sama jama on, siis oleme saatusekaaslased!
Mina saan 12x kiirusega veel kirjutada, proovi!
Välismaa foorumites on sarnase probleemiga maadlejaid hulgi, asjalikku vastust aga ei pakuta, kõik a´la firmware updated?, minul see ei aidanud!
Vii garantiisse! |
Jah täpselt nii ongi - pöörded ülesse ja maha ja nii jääbki kui reseti nuppu ei vajuta.......
Lähen Fauni meeeste närve rikkuma
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|