Väljalaske kuupäev: 9 Apr, 2025
Žanr: Strateegia, reaalajas taktika, põnevusseiklus
Arendaja: Claymore Game Studios
Väljaandja: Kalypso Media
Saadaval
Steam: https://store.steampowered.com/app/1479730/Commandos_Origins/
Xbox _________________ Olenemata olukorrast, jää iseendaks ja samas lugupidavaks.
Tundub norm värk. Igasugused isomeetrilised strateegilised ja/või taktikalised pelad on üle prahi. _________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu.
Mulle isiklikult meeldib väga. Commandos oli lapsepõlves mu üks lemmik mänge ja minu arvates on väga hästi tabatud Commandose vibe. Tõsi, Originis on pigem sarnane Esimese Commandosega kui Commandos 2,3 (kuna puudub näiteks inventory management). Mängin Xboxi peal hetkel, ja performance on hea. Bugisid muidugi on mitmeid ja tuleb oodata patche aga usun et lõpuks on väga super kõik. Igatahes soovitan, mäng on Gamepassis! _________________ Bawse
Olen ka paar õhtut teinud seda mängu. Täitsa vana hea Commandos, niipalju kui seda meeles on veel. Neid uuemaid HD remastereid pole puutunud, esialgestest mängudest on palju aega möödas.
Isiklikult Steamis küsitavat 50€ selle eest ei maksaks, aga kuna Gamepass niikuinii olemas, siis võib mängida küll vahelduseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.