Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  LG näitas esimest mobiilandmesidega nutikella märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2015 12:56:26 vasta tsitaadiga

Braien kirjutas:
Betamax, Kineetiline ei tooda piisavalt energiat, ja päikesepaneeli ei ole kuskile ära mahutada.
Vähemalt mina arvan nii.

jah, nii on.

Kineetiline ei suuda isegi kella ära toita mille identne analoogne mudel töötab SR43SW patareiga 2 aastat ja peale.
Nüüd on meil nutikell, mille voolutarve on 100+ suurusjärku suurem. Kineetikuga pole seal midagi peale hakata.

Äärmisel juhul töötaks radioaktiivne element, aga neid topitakse ainult militaarkelladesse. Muidu mingi seltskond teeb neist äkki räpase pommi icon_rolleyes.gif

Ja pealegi, oman juba üle poole aasta Pebblet ning ei saa üldse aru miks peab kellas mingi ülbeprose ja andmeside olema. Kas siis jooksusärgil pole kohta kuhu telefoni pista? Siis tuleb käepael soetada.

Mul ei ole mingit probleemi Polar H7 vööd, kandentsi ja GPS'i kiirust monitoorida ratta seljas terve päeva.
Kaader sekundis ekraaniuuendusega kestab kell 5 päeva. Kaader minutis uuendusega 8 päeva.
Enne laadima panemist kontrollin uptime'i ära ja teen resa. Praegu on 2 päeva ja 80%
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 06.10.2015 13:16:57 vasta tsitaadiga

Gear S saab mul pool nädalat hakkama akuga, kõik viled peale kelle enda data on sees (kella pole sim'i toppinud). Ja nagu juba öeldi, siis pealkiri palun ära muuta.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
reneek
HV vaatleja

sõnum 06.10.2015 13:30:30 vasta tsitaadiga

Mind reaalselt siuke asi üldse ei kotiks kas see peab 2 päeva vastu või mitte, minu jaoks põhiline oleks see kui nett+gps oleksid sees ja nüüd sa näiteks jookseksid, sõidaksid jalgrataga, ujuksid või üldse teeksid triatlooni siis võiks aku vastu pidada mingi 6h. Aga noh praeguse hetke seisuga tunduvad minu kriteeriumid liiga ulmelised icon_lol.gif[/quote]

Mul simwalley ehk omate täisandroid 4.22, tegelikult tööl kus levi hea peab aku täis 2,5 päeva, kui maale lähen kus levi ei ole saab 3h tyhjaks, kodus levi keskmine, kestab 1,5 päeva
seega kõige suurem akuröövel on levi ostimine.

oled ekraan võtab 10..15 % akukasutust ainult.

omate viga on see, et antennid, wifibt + gsm + gps on käerihma sees, kätekõverdusi tehes silikonrihm venis ja esimese poole aastaga katkesid antennid, tinutasin gsm antenniks tavalise 8cm jutme otse külge, panin metall rihma, juba 2 a kasutanud. ei taha mõeldagi kehvemast kellast.
mul on metall versioon 1Giga ram ja 8Giga mälu.
gps jäi katkise rihma sisse-külge, aga triatloni elab üle küll, ilmselt teisel triatloniks vaja uus rihm icon_sad.gif
olen lugenud palju foorumeid, see kehva levi - ehk rihmas olevate antennikaablite purunemine on põhiviga, ei saa teistele soovitada, muidu on see toode super. vaata või streemi telekat, kõik android appid töötavad, mobiil id, kompass kõik mis ekraanile ära mahuvad, isegi kinopileteid solarise appiga ostan telefonilt. meilidele annab 1,5" ekraanilt ka lühidalt vastata.

nexus4
Kreisi kasutaja
nexus4

sõnum 06.10.2015 13:35:48 vasta tsitaadiga

Ma julgeks väita ette Gear S saab sinu nimetatud toiminguteda 6h hakkama.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
raipekass
HV kasutaja

sõnum 20.11.2015 22:40:48 vasta tsitaadiga

Ja Lucky Goldstar on nüüd Limited Edition

http://tehnika.postimees.ee/3406571/lg-korjab-turult-tagasi-sinna-asja-joudnud-esimese-mobiilsidega-nutikella
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  LG näitas esimest mobiilandmesidega nutikella mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.