praegune kellaaeg 19.06.2025 14:47:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eng1net
HV vaatleja
|
15.11.2015 00:40:48
Aeglane internet |
|
|
Probleem siis internetiga, nimelt juba mõnda aega on internet lauaarvutis olnud väga aeglane.Mul on 40/20mb elioni interneti ja ütleme kui varem tõmbasin alla nii 3-4mbs siis praegu tõmban alla kuskil 200-400kbs.
Olen väga palju googeldanud ja vastuseid otsinud igaltpoolt kuid pole lahendust leidnud.Probleem tundub esinevat ainult arvutis, sest kui näteks telefoniga WIFI-sse lähen siis kõik korras ja kiirus nagu ok.
Mõtlesin, et viga võib olla WIFI adapteris kuid proovisin ka läbi kaabli kuid sellest ei olnud ka abi.Vahepeal oli probleem ka selline, et nt chrome ja mozilla ei laadinud enamus veebilehti ära, avastasin et ma ei saa ühendust DNS serveriga kuid selle sain vist kudagi korda ja praegu kasuan chromodot millega ei ole probleeme esinenud.
Jutt päris segane, aga kuna täpselt ei tea milles probleem on siis ei oska paremini seletada ka, loodan et keegi oskab ehk aidata.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|