Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  televiisori ja usb pulga läbisaamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tonis12
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.08.2012 15:33:04 televiisori ja usb pulga läbisaamine vasta tsitaadiga

Mul on telekas, täpsemalt siis LG 42LE7500 ja usb pulgale tõmmatuna näitab üht filmi koos subtiitritega kenasti ja teist filmi mitte.Ütleb, kehtetu fail.Samas on mõlemad avi. Fotoaparaadiga avi faile ka keeldib samamoodi näitamast. Elektroonikapoes polnud probleemi.Seal näitas usb pulk mingis LG telekas kõiki faile, mida tarvis.Seega usb pulka süüdistada nagu ei saaks.Seejärel laadisin LG koduleheküljelt vastava televiisori tarkvara ja usb pulgalt ka installeerisin, seega on uusim tarkvara.Probleemi see ei lahendanud.Ja rohkemat nagu ei mõistagi ette võtta.Igaksjuhuks proovisin ka faili nime muuta aga seegi ei aidanud.On kellelgi samasuguseid imeasju juhtunud?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marqs
HV veteran
marqs

sõnum 15.08.2012 15:56:47 vasta tsitaadiga

Kas just ime, aga avi on konteinerformaat, st see ei määra ära failis olevat heli ega video kodeeringut. LG suudab manuali järgi mängida järgnevat:
tsitaat:
Movie(*.mpg/*.mpeg/*.dat/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mov/*.mkv/*.dvix/*.avi/*.asf/*.wmv/*.avi(motion-jpeg)/*.mp4(motion-jpeg)/*.mkv(motion-jpeg))supporting file
Video format : DivX3.11, DivX4.12, DivX5.x, DivX6, Xvid1.00, Xvid1.01, Xvid1.02, Xvid1.03, Xvid1.10 beta-1/beta-2,
Mpeg-1, Mpeg-2, Mpeg-4, H.264/AVC, VC1, JPEG, Sorenson H.263
Audio format : Dolby Digital, AAC, Mpeg, MP3, LPCM, HE-AAC, ADPCM, WMA
Bit rate : within 32 kbps to 320 kbps(MP3)
External Subtitle format : *.smi/*.srt/*.sub(MicroDVD,Subviewer1.0/2.0)/*.ass/*.ssa/*.txt(TMPlayer)/*.psb(PowerDivX)
Internal Subtitle format : only, XSUB (It is the subtitle format used in DivX6 files)

Uuri läbi enda mediapleieri või mingi muu utiliidi (GSpot) neis failides kasutatud koodekeid, mitte-toetatud asjad tuleb otse pulgalt vaatamiseks ümber konvertida.

tagasi üles
tonis12
HV kasutaja

sõnum 16.08.2012 11:37:29 vasta tsitaadiga

Tänud vastamast ! Siis selles on asi. No ma uurisin seda asja ja sellest peaks olema abi. Hakkan selle asjaga siis tegelema ja saab siis asja korda loodetavalt. Kuigi ütleme ausalt, et sellist asja võiks- peaks soovitama televiisori poe müüjad ka aga ju on see neilegi tume maa.Seletasid,et selline asi jah vahest juhtub aga probleemi põhjust, olemust ei osanud ükski neist selgitada.Jutt siis euronics'i ja on off müüjatest. http://arvutiturve.wordpress.com/2011/03/06/video-voi-filmi-konvertimine-ehk-teisendamine-uhest-videofailist-teise/

Kummaline, sest ma vaatasin, et xVid peaks mu telekal olema toetatud, samas, nagu eespool oli kirjutatud, ma seda filmi telekas mängima ei saanud.Konverteerisin siis selle DivX ja mängis.
Proovisin ka mõningaid teisi videofaile, nagu fotoaparaadi motion jpeg (mida samuti televiisor ei näidanud) teisendada H.264/MPEG-4 AVC formaati. Et siis selline küsimus, äkki olekski mõttekas igasuguseid filme ja videosid just nimelt sellesse teisendada, see tundub vähe ruumi kõvakettal võtma ja heakvaliteetne.Või mida arvate?
tagasi üles
Skorzeny
HV kasutaja

sõnum 17.08.2012 05:49:43 vasta tsitaadiga

tonis12 kirjutas:
Tänud vastamast ! Siis selles on asi. No ma uurisin seda asja ja sellest peaks olema abi. Hakkan selle asjaga siis tegelema ja saab siis asja korda loodetavalt. Kuigi ütleme ausalt, et sellist asja võiks- peaks soovitama televiisori poe müüjad ka aga ju on see neilegi tume maa.Seletasid,et selline asi jah vahest juhtub aga probleemi põhjust, olemust ei osanud ükski neist selgitada.Jutt siis euronics'i ja on off müüjatest. http://arvutiturve.wordpress.com/2011/03/06/video-voi-filmi-konvertimine-ehk-teisendamine-uhest-videofailist-teise/

Kummaline, sest ma vaatasin, et xVid peaks mu telekal olema toetatud, samas, nagu eespool oli kirjutatud, ma seda filmi telekas mängima ei saanud.Konverteerisin siis selle DivX ja mängis.
Proovisin ka mõningaid teisi videofaile, nagu fotoaparaadi motion jpeg (mida samuti televiisor ei näidanud) teisendada H.264/MPEG-4 AVC formaati. Et siis selline küsimus, äkki olekski mõttekas igasuguseid filme ja videosid just nimelt sellesse teisendada, see tundub vähe ruumi kõvakettal võtma ja heakvaliteetne.Või mida arvate?

Vata, kui fail oli kodeeritud XviD'iga, siis kas oli kasutatud QPel'i?Või packed bitstream'i?Või GMC'd?Kui oli GMC, siis milline warp point?Millist Xvidi üleüldse?
Mediainfoga fail lahti ja vaata järgi ja siis lugema teleka manuali.Kui manualis midagi täpsemat pole öeldud, siis on kaks varianti:
1.teha ise kindlaks, millist XviD'i su telekas toetab ja millist mitte
2.kolada mööda voorumeid ja uurida, mida rahvas su teleka kohta kirjutanud on
Samuti uuri välja, kas su telekal on võimalik tarkvarauuendus.On see sul tehtud?On su teleka jaoks hacked firmware'i(tolle kasutamine muidugi omal vastutusel)?

Konvertimisega on siuke lugu, et kvaliteedikadu vältida ei ole võimalik.Kui suur see on, sõltub juba tegija oskustest.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2015 15:03:19 vasta tsitaadiga

Mul mingi sarnane probleem, aga mitte vist päris sama.

Ostsin Philipsi teleka. http://www.philips.co.uk/c-p/55PUT6400_12/6000-series-4k-uhd-slim-led-tv-powered-by-androidtm-with-pixel-plus-ultra-hd

Probleem on mingite teatud AVI failide mängimisega. Mõndasid mängib normaalset ja teisi mitte, st jõnkustab ja pilt jääb helist praktiliselt kohe maha. siin on vahe:

Mõtlesin, et asi on "Packed bitstreamis", aga kasutasin mingit converterit, et see lahti pakkida, aga ikka probleem. Selline peale lahtipakkimist:

Põhimõtteliselt on vähe faile, mida saab normaalselt mängida.
Kas keegi on sarnase probleemiga kokku puutunud? Ma proovisin nii USB-lt kui ka otse läbi võrgu striimimisega ja sama jama, ehk siis asi pole andmeedastuses vaid faili kodeeringus.
Tundub, et ainuke võimalus on HDMI kaabel vedada arvutist ja siis arvuti playerit kasutada...

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis Deadlock 07.11.2015 17:51:19, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 07.11.2015 15:26:46 vasta tsitaadiga

Arvuti kaabliga teleka järgi on alati kõige lihtsam lahendus - ühekordne kulutus vs igakordne teisendus, kopeerimine pulgale jne.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Deadlock
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2015 10:29:06 vasta tsitaadiga

convertisin MKV'ks mingi converteriga ja selle mängib normaalselt välja:

Jube kaua convertib, hea meelega jätaks selle osa ikkagi vahele, kui kuidagi saaks AVi ka mängima.

Njah, aga mul on kõvasti mugavam ilma HDMi'ta, sain kuidagi teleka koduvõrku, nii, et see saab arvuti shared failidele ligi ja siis ma ei pea muud tegema kui ainult teleka pulti näppima ja sealt vastava faili valima, aga probleem on, et ta ei mängi neid faile eriti hästi, ilma convertimata vähemalt..

Edit: Google playst sain VLC for Android installitud, see mängib failid ilusti välja. Kahjuks ei näe see mu arvutis olevaid faile, nii, et tuleb veel midagi konfida.. üks samm edasi, teine tagasi icon_biggrin.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  televiisori ja usb pulga läbisaamine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.