praegune kellaaeg 19.06.2025 05:37:21
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
taurib
HV vaatleja
|
23.10.2015 22:19:12
Starmani VPI ja VCI seaded |
|
|
Olen hetkel sellise probleemi otsas, et hankisin omale ruuteri TP-LINK Archer D7 ja nüüd tahab see saada minult VPI ja VCI seadeid.
Oskab keegi öelda, kust neid leida või mis need olla võiks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
23.10.2015 22:38:13
Re: Starmani VPI ja VCI seaded |
|
|
taurib kirjutas: |
Olen hetkel sellise probleemi otsas, et hankisin omale ruuteri TP-LINK Archer D7 ja nüüd tahab see saada minult VPI ja VCI seadeid.
Oskab keegi öelda, kust neid leida või mis need olla võiks? |
Pane kaabel Starmani modemist LAN4/WAN auku ja kasuta Dynamic IP valikut Quick Setup alamjaotuses.
Status all on Operation Mode. Sealt võiks olla valitud Wireless router mode.
Network-Wan settings all on Dynamic IP/DHCP või Bridge. Viimast ei saa kasutada, kui Sul on Starmani modem mitte router.
http://www.tp-link.com.au/resources/document/Archer_D7_V1_User_Guide_1910010943.pdf
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
taurib
HV vaatleja
|
24.10.2015 02:06:50
|
|
|
Ma vaatasin asjad üle ja peaks sedasi kõik olema küll. Lasin omale ka kõige uuema firmware peale.
Asi, mida ma ei leidun oli WAN sätetes Dynamic IP/DHCP või Bridge. Uuema UIga pole päris sellist asja näha :/
EDIT:
Okey, sain siiski kuidagi tööle lõpuks, tundub, et taaskord oli asi kinni natuke ootamises
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|