Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
cubedude
Kreisi kasutaja

|
21.10.2015 23:29:28
Tarkvara virtualiseerimine Windowsi all |
|
|
Oleks vaja ühte programmi jooksutada mitut erinevat instanci korraga sama arvuti peal aga pole leidnud võimalust kuidas seda ressursi säästikult teha. Nimelt programmi pole mõeldud selle jaoks (pigem just meelega piiratud) ja mainin ära et tegu on täitsa litsensivaba programmiga (küll aga nõuab see sisse logimist).
Olen proovinud lihtsatest asjadest:
loogiliselt avada lihtsalt uuesti lahti kui töötab
avada uuesti teise konto alt
installida teisse kohta
Aga mitte midagi siiamaani pole töötanud...
Siis ma mõtlesin, et kuna tegu on ainult ühe programmiga siis terve OSi virtualiseerimisel ei näe mõtet ja ei oleks mõttekas ka ressursside mõttes (OS on täpsemalt Windows 7 Professional)
Programmide virtualiseerimise programmidest olen katsetanud järgmisi:
VmWare ThinApp
Cameyo
Sandboxie
ja paar veel mis hetkel meelde ei tule
Kuigi mõned neist on täitsa edukalt loonud käivitava exe soovitud programmist ja saab seda jooksutada ilma installimata ja täpselt nende seadetega nagu vaja, ei ole ma suutnud tekitada seda nii et mitu tükki korraga lahti võtta saaks. Alati leiab, et üks instance on juba lahti ja avab selle. Mis ma usun on mis juhtub, et ta salvestab need falide pathid kusagile mällu ja iga instance leiab samad asjad ülesse, oleks vaja aga täiesti eraldada neid.
Ehk on kellelgi mingit nõu anda kuidas soovitud asja saavutada?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
22.10.2015 00:02:10
|
|
|
Mis programm see on ning milleks kasutad? Äkki sellele isegi mingi normaalsem alternatiiv olemas
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
22.10.2015 00:26:31
|
|
|
DJope kirjutas: |
Mis programm see on ning milleks kasutad? Äkki sellele isegi mingi normaalsem alternatiiv olemas  |
See on spetsiifiline andmete analüüsi programm mida vajan ülikooli jaoks. Alternatiive pole ja ma ei tea kus põlve otsas see kokku pandud on kahjuks ehk peab täiesti kindlasti see olema Samuti ma usun et see töötab ainult Windows OS-i all ka, pole linuxit katsetanud.
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
22.10.2015 07:40:00
|
|
|
Miks on tarkvara nimi nii suur saladus? Kui saaksime ka ise sama asja proovida siis oleks lootust teoretiseerimise asemel ka midagi praktilist välja pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
cubedude
Kreisi kasutaja

|
22.10.2015 14:46:50
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Miks on tarkvara nimi nii suur saladus? Kui saaksime ka ise sama asja proovida siis oleks lootust teoretiseerimise asemel ka midagi praktilist välja pakkuda. |
Saladus ei ole. Programmi nimi on Unilytic aga see ei aita sest see pole avalikult saadaval ja nõuab nagunii sisse logimist. Ise seda jagama ka ei taha hakata siin
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|