praegune kellaaeg 17.06.2025 12:52:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Estviik007
HV vaatleja
|
21.10.2015 15:21:09
Audio failide järjekorra generaator |
|
|
Viimasel ajal olen palju aega kulutanud omale muusikakogu parimate palade kogumiku jaoks, nüüd olen püüdnud leida mingit programmi mis annaks (audio)failidele oma järjekorra numbrid,
ma ei ole senini midagi leidnud. Kui seda kogumikku kuulata normaalselt siis mängib maha A´st Y´ni või albumite esimesed laulud jne (olenevalt sellest kuidas fail on nimetatud),
kui kasutada autos shuffle/random režiimi, siis ta ei mängi järgmine kord sealt edasi kus pooleli jäi, vaid võib mingit laulu juba korrata.
Eesmärk oleks, et järgmine kord jätkaks sealt kus pooleli jäi ja ei kordaks ennem ühtegi laulu kui ei ole kogu mäluseadmele pandud kogumiku sisu ära esitanud.
Ainuke lahendus on failid esimesest kuni viimase lauluni nummerdada aga käsitsi vähemalt 600´t laulu ümber nummerdada läheks juba liiale
seda enam, et ma selle kogumiku sisu aegajalt natuke muudan.
See programm võib ka tag´is selle töö ära teha, mul on olemas programm mis panem track´i numbrid failinimesse.
Programm peaks ise genereerima suvaliselt numbrid, et võimalikult vähe satuks järjestikku sama esitaja ja/või samalt albumilt laule.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Estviik007
HV vaatleja
|
21.10.2015 21:47:51
|
|
|
Ilmselt oma fantaasiavaesuses ei osanud ma õigeid otsingusõnu kasutada, istusin kinni oma loogikas.
Natuke sai programmi uuritud ja nüüd on eesmärk täidetud.
Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
lenn
HV kasutaja
|
21.10.2015 22:28:28
|
|
|
bat faili jupike
@echo off
setlocal EnableDelayedExpansion
set i=0
for %%a in (*.mp3) do (
set /a i+=1
ren "%%a" "!i!-%%a.new"
)
ren *.new *.mp3
numbreid lisab failinimedele A-Z
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|