praegune kellaaeg 16.06.2025 11:52:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
16.10.2015 08:56:55
|
|
|
Ma olen suht kindel, et tänapäeval on juba 50/50, et mingi aktsia tõusu/languse "uudis" ja sellekohased säutsud on puhtalt automaatika. Olen mõnda aega juba sealsetes keskkondades kolanud ja sellist numbritõlgendamise tööd käsitsi küll ei jaksaks teha. Toon suvalise näite mingist päevasest raportist Statoili aktsia kohta:
tsitaat: |
"STO closed up 1.74 percent on Thursday, October 15, 2015, on approximately normal volume. The stock crossed above its 200 day moving average, improving its long-term outlook by crossing above that critical trendline. Note that the stock is in overbought territory based on its Slow Stochastic indicator (14, 3, 3) -- sideways movement or a pullback should not be unexpected." |
(http://swingtradebot.com/)
Veel seotud materjali:
More News Is Being Written By Robots Than You Think
The strange world of computer-generated novels
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|