Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Test: Kumb on pimeda jaoks mugavam, kas iOS või Android? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kiip
HV kasutaja
kiip

sõnum 28.09.2015 12:19:35 Test: Kumb on pimeda jaoks mugavam, kas iOS või Android? vasta tsitaadiga

Täna on nutitelefonide maailmas põhilised konkurendid Android ning iOS. Kui tavalisele kasutajale ei ole vahe nende kahe süsteemi kasutamise puhul teab mis üüratu, siis nägemispuudega inimese maailmas on lood hoopis teised. Mõlemasse süsteemi on sisse ehitatud ekraanilugejad, kuid need on kohati üpriski erinevad. Kasutasin nädal aega Samsungi Galaxy S6 Edge+i, et teada saada, kui suur see vahe siiski on.

Olen olnud siiani iOSi kasutaja. Viis aastat tagasi hankisin oma esimese nutitelefoni, iPhone 4. Täna kasutan igapäevaselt iPhone 6. Minu jaoks nutitelefoni kasutamine tähendab seda, et Twitter ja Facebook on ühed tihedamini kasutatavad rakendused. Enamike inimestega suhtlen läbi Facebooki chati, muusikaline taust tuleb Apple Musicust. Laen fotosid Instagrami, navigeerin mööda Tallinnat ringi, kasutan pimedatele mõeldud erirakendusi, nagu näiteks fotosid kirjeldav rakendus Taptap, kaamera abil teksti tuvastav rakendus KNFB Reader. Loen e-raamatuid ning kuulan taskuhäälinguid. Ühesõnaga, telefon on mu elus kohati isegi olulisem, kui nägija inimese elus. On olukordi, kus ilma telefonita ma ei tea isegi seda, mis buss parasjagu peatusesse sõitis, või seda, kus ma ise hetkel asun.

Loe edasi Kiibist

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Test: Kumb on pimeda jaoks mugavam, kas iOS või Android?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.