praegune kellaaeg 17.06.2025 21:07:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Shadowray
HV vaatleja
|
22.09.2015 17:55:45
Mure lenovo w510-ga i7 720qm prose turbo boost ei aktiveeru |
|
|
Hei kõigile - nimelt siis olen täheldanud üht probleemi seoses pealkirjas nimetatud prosega ning mõtlesin arutada erinevate lahenduste kohta. Nimelt on probleem selles, et antud protsessor on win 10 all 1.6ghzi peal kinni ja turbo boost ei aktiveerugi. kunagi. tean, et see pole normaalne ning mingisugune boost peaks siiski toimuma . temperatuurid on idles 55 ja max 75-80 - seda siis tpfani smart mode 1-iga manual resiimis on tembid oluliselt madalamad, seega head roomi nagu veel oleks. tegin ka intel processor checki ära ja kiip läbis ilusti kõik testid. power plan on 100% nii min kui max, biose olen üle vaadanud ja kõik võimalikud setingud max performance-i peale pannud ning HT on enable ja speed step Samuti enable. kas olen midagi kahesilmavahele jätnud? cinebenchis tuli kohutavad 171 punkti, mida on umbes kolmandiku võrra vähem, kui ma ootaks. kas on mingeid võimalusi OC-tamiseks?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|