Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tonis12
HV kasutaja
|
13.09.2015 09:45:03
linksys ruuter kliendina probleem |
|
|
Mul on interneti kliendina koos antenniga töötanud bullet. Bullet läks katki teadmata põhjustel. Bulletist läks lan kaabel linksys ruuterisse,mis toimis ap'na. Kuna mul on ka taskuruuter, siis mõtlesin, et keeran linksysi kliendiks ja jagan taskuruuterist siis netti. DD-WRT on linksysil, seega saab seda teha. Probleem on nüüd selles, et enne linksys wan ip-d ei suuda leida, kui keerata wireless mode alguses kas klient sillaks, adhoc või mis tahes muusse reziimi ja kui siis peale seda koheselt tahasi klienti panna, leiab annab suht kohe wan ip. Kui ööseks olen kõik vooluvõrgust välja tõmmanud ja hommikul uuesti ruuteri tööle panen, ei suuda see jällegi wan ip anda ja peab uuesti selle wireless mode protsessi läbi käima, mida eespool kirjeldasin. Mis on valesti ja miks ruuter ise wan ip ei anna, vaid peab teda tagant torkima ruuter kliendina peaks ju ise automaatselt ühendatud võrgu leidma ja leiab ka aga ip'd ei anna ilma vahelesekkumiseta ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
13.09.2015 10:20:40
|
|
|
dd-wrt äkki mingi vana verisoon? Mis linksysi mudel?
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.09.2015 11:53:18
|
|
|
"Taskuruuter"?
Bullet? See on Ubiquity Bullet?
Praeguse kirjelduse põhjal küll midagi oletada ei oska, infot pole piisavalt. Probleemi väljaselgitamiseks tuleks mõlema võrguseadme konf üksipulgi läbi käia, DD-WRT kliendist alates.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonis12
HV kasutaja
|
13.09.2015 13:28:07
|
|
|
https://www.dropbox.com/s/iyla7v5bc2ove3s/20150913_110944.jpg?dl=0 Firmware: DD-WRT v24-sp1 (07/27/08) mini Linksys WRT54G/GL/GS Ja bullet on tõesti ubiquiti aga see ei puutu üldse asjasse, kuna on süsteemist praegu väljalülitatud, kuna läks katki. Aga taskuruuteriga jagan jah netti linksysile, mille pöörasin kliendiks. Mis taskuruuterisse, ehk mobiilruuterisse puutub, siis on see zte ja kõik muud seadmed võtavad kenasti netti sealt vastu, väljaarvatud linksysi ruuter, mis ühendub küll võrku aga ei taha wan ip-d anda, enne peab susima teda, nagu teema alustuses seletasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taf131
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
13.09.2015 15:34:52
|
|
|
Linksysi peal on päris vana dd-wrt ka, mõistlikum oleks midagi uuemat panna. Jõuga ip paika panek võib ka aidata.
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonis12
HV kasutaja
|
13.09.2015 17:25:06
|
|
|
No nii. Kuna ma olen üsna rumal tarkvara suhtes aga niipalju olen kuulnud, et osa dd-wrt on tasulised ja osa tasuta ? Millist soovitate ? Tõmbaks ludinal selle siis peale ja vaataks uuesti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
taf131
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
pealuu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
168 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonis12
HV kasutaja
|
15.09.2015 13:37:17
|
|
|
Panin nüüd tomato ruuterile. Kui tahan pidada kliendina, kas peaks olema wireless client või teine võimalus wireless ethernet client ? Sellest aru ei saa. Ja teine asi on, kui skannid saadaolevad võrgud ja klõpsad soovitud võrgu peale, ei juhtu midagi. Kusagilt ei oska otsida, kus oleks join network või lock vms kohta. Kuidas ma saan kinnitada valitud võrgu ? Teine asi on see, kui pöörata AP-ks, kas ta annab ise automaatselt,( kui lan kaablit kasutada) vajalikud lüüsid- ip'd või on vaja neid ka käsitsi hakata määrama ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
18.09.2015 13:36:19
|
|
|
tonis12 kirjutas: |
Panin nüüd tomato ruuterile. Kui tahan pidada kliendina, kas peaks olema wireless client või teine võimalus wireless ethernet client ? Sellest aru ei saa. Ja teine asi on, kui skannid saadaolevad võrgud ja klõpsad soovitud võrgu peale, ei juhtu midagi. Kusagilt ei oska otsida, kus oleks join network või lock vms kohta. Kuidas ma saan kinnitada valitud võrgu ? Teine asi on see, kui pöörata AP-ks, kas ta annab ise automaatselt,( kui lan kaablit kasutada) vajalikud lüüsid- ip'd või on vaja neid ka käsitsi hakata määrama ? |
Kui client, siis kirjuta kästitsi võrgu ning ja parool ja kui asjad õiged ühendub ta ise ära ja on näha, et saab ruuterilt ip.
AP-na kui sul DHCP töötab, siis peaks kõigile arvutitele ta ise jagama ip-d.
|
   |
53 |
|