Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Computer Doctor
HV kasutaja
|
06.11.2003 05:57:13
Päikseseanomaaliad HDD-sid rikkumas!?! |
|
|
Päikseseanomaaliad HDD-sid rikkumas!?!
Ei teagi kas kuulub HDD või naljarubriiki, aga otsisin päev meeleheitlikult mööda päälinna uhiuut HDD-d. Minu suureks imestuseks olid kõik firmad tühjaks ostetud! Lõpuks ühe ja viimase yhest firmast sain ja siis kommenteeris keegi mulle olukorda "tühjaksostetud arvutifirmad" nii, et päiksesemagnettormidega kaasnes suuremal hulgal HDD-de hävinemist
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnna
HV kasutaja
|
06.11.2003 12:33:21
|
|
|
ei oska seda kommenteerida, kuid endale on tulnud mitmed vanemad masinad millel süsteem lambist enam käima ei jookse
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
06.11.2003 12:36:43
|
|
|
kui nad väidavad, et päikesetorm mõjutab isegi moodsat navigatsioonivarustust. äkki tõepoolest.
aga samas kõike kuuldut ja loetut uskuda kah ei saa.
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
5 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
k2iguvahetaja
HV veteran
|
06.11.2003 13:46:30
|
|
|
minu ibm selle peale õnneks hinge ei heitnud...
kui heidab on suur jama.mul garantiid pole ja ma ei tea kust ma sellisele emaplaadile hdd saan :/
ptüi ptüi ptüi
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
06.11.2003 19:52:39
|
|
|
Kui su kõvaketas kosmoses asub, siis jah, avaldab mõju, ja väga suurt. Eestis aga... noh, kui sa juhuslikult juhtud Pärnus elama... vei Saaremaal vei Hiiumaal vei...
Ma ei tea küll HDD-de spetsiifilist töötamisskeemi ega midagit, aga seda tean, et Eestis (veel) ei tohiks kosmilised muutused tegelikult mitte kedagit häirida. Probleeme võib tõesti tekkida, kui näiteks terve suve inimene päevitab Lääne-Eesti randades vei saartel ning siis on võimalik, et võib nahavähi sellest saada. Aga arvata, et nüüd magnettormist tehnika üles ütlema hakkab.... tõesti... raske uskuda.
Nimelt on meite planeedikesel kena kaitsekilp olemas. Osooniauk küll on juba otsapidi Taani kohal, kuid ei tohiks (veel) meid mõjutada. Seega ei tohiks ei Päikese ohtlikud kiirgused meite maale veel jõuda.
Ah, ma ei tea... ei viitsi rohkem rääkida. Saan isegi aru, et ajan segast juttu, aga ma olen veidi uurinud neid kosmilisi värke ning minu veendumus on, et Eestis need ei tohiks mingit mõju kellelegi ega millelegi avaldada.
Niet jutt õiges foorumis
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sathanas
HV kasutaja
|
07.11.2003 02:02:14
|
|
|
Äärmiselt ebatõenäoline, usutavasti lihtsalt kokkusattumus, et kõvakettaid saada pole. Magnet tormid avaldavad märgatavat mõju enamasti siiski kosmoses olevatele seadmetele.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|