Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutaja on vist vigane. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 13:20:28 kirjutaja on vist vigane. vasta tsitaadiga

probleem on selles, et enamvähem 8 plaadist tuleb ainult üks korralik, teised tulevad kõik vigadega. Kirjutaja on ise LG 52x24x52 mina ei tea mis see täpsem mark on ,aga kas siis ta võib juba vigane olla või ,et kas sellepärast võib juba garantiise viia. Kusjuures garantii on kogu arvuti peale ,et kas ma siis pean kogu arvuti sinna viima. Ostetud on Ordist.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kodanik21
HV kasutaja

sõnum 02.11.2003 13:57:21 vasta tsitaadiga

Mis mõttes need plaadid vigased on? Mis täpsemalt viga? Ja äkki kasutad mingeid ebakvaliteetseid plaate!!! Ja mis kiirusega kirjutad?? Kas plaat lubab üldse sellist kiirust? Ja kas toitekas ka vastu peab?? Nõrk toitekas ei anna piisavalt voolu ega võimsust, mida kirjutaja nõuab ning sellest võivad tulla vigased plaadid.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 14:15:59 vasta tsitaadiga

no plaadi Firma oli verbataim ja on ka teiste firma plaatidega kirjutatud ,aga ikka tulevad vigased. Peamised põhjused on laulude pärast. Näiteks lihtsalt 2 esimest laulu saab kuulata ,ülejäänud kas siis kaob vahepeal laul ära või krõbiseb ja praksub või siis ei tule üldse mitte midagi. Kiiruse valin tavaliselt poole väiksema kui plaat lubab ,kui plaadi maksimum kiirus on 48x ,siis mina kirjutan 24x. Isegi juhtub siis kui plaadilt plaadile kirjutad. Aga noh need 8 plaati olid kõik koos ostetud ühes pakis nagu aga mõned eelmised teise firma plaadid ka ei mänginud.
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 14:17:03 vasta tsitaadiga

a ja veel toite kohta ma ei oska midagi öelda, sest ordi enda tehtud komplekti ma ostsin, no toide on 300w codegen.
tagasi üles
Mägiaivar
HV kasutaja
Mägiaivar

sõnum 02.11.2003 14:37:53 vasta tsitaadiga

Ise olen audiot ka 24x teinud ja kärab küll. Üldiselt aga peaks tegema väiksema kiirusega: 16x või 8x isegi.(Siin asjatundjad ütleksid, et audiot tehakse 1x või 2x kiirusega, tavakasutaja jaoks on see liiga pikk aeg). See on siis selleks, et tagada kokkusobivus vanemate cd-mängijatega(need kipuvad pipardama, ma ei oska paremini sõnastada).
Mis masinaga üritad audiot kuulata? Kui on mingi vanem musakeskus, siis pole ime. Ja muidugi on oma osa ka softil. Eeldan et tegid plaadid Neroga. Seal on valida, kas paned plaadile cd-texti või mitte. Kui on valitud cd text, aga sa ei kirjuta lahtritesse midagi(kindlasti mõlemasse), siis on võimalik, et plaadid hakkavad skippima. On endal olnud selline juhus. Disable CD-text ära ja kirjuta mingi 16x ja disc at once modes, finalize cd ka kindlasti. Siis peab tulema korralik plaat. Kui ei, siis on midagi tõesti nihu.
Verbatim on hea firma, aga olen viimasel ajal kuulnud nende kohta kriitikat....
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.11.2003 14:40:41 vasta tsitaadiga

OT: ma kribasin oma 5 esimest musaplaati 52 kordse kiirusega icon_rolleyes.gif ja minu sony makk (2001 aasta oma) mängis ilusti ära ...(maxelli toorikud siis 48x max)
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 15:19:13 vasta tsitaadiga

no jah, mingis väiksemas juustus isegi mängib ära ,noh need cd magentofonid ,aga suurtes muusikakeskustes hakkab neid imelikke jooni välja näitama, isegi kui muusikakeskus on uus. Kirjutasin küll neroga jah aga neid nimesi ma nagu küll peale pole pand, võibolla peaks nagu siis nii korra proovima nagu sa ütsid ,kuigi ega ma midagi eriti sellest aru ei saand, mida sa tahtsid selgitada.
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 15:52:54 vasta tsitaadiga

aga seal on artist (cd tekst) ja title (cd text) ,et kas ma pean nendesse lahtritesse midagi kirjutama või ja mida see finalize cd veel tähendab, muust sain nagu aru. Help!
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 02.11.2003 16:06:56 vasta tsitaadiga

a ja tuli meelde et põhiliselt on ka plaadilt plaadile vigu täis aga seal ei oska nagu midagi parandada
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 03.11.2003 00:45:49 vasta tsitaadiga

Mul on BTC kirjutaja, mis kalab kogu aeg (sain garantiist uue ja sain 3 plaati teha ja kutu). Kas võib asi olla minu toitekas (135w ainult IBM orig. toide). Mul on selle toiteka külge pandud 2 cd-rom, 128 mb video, 1 GHz prose, tv kaart, lan kaart ja 640 MB ram-i. Originaalis oli 1 cd-rom, 650 mhz prose, 64mb ram ja 8mb video. Nüüd siis ei võta seda rw-d enam ülde külge ja pidevalt, kui arvutit käivitan, siis ütleb leidis uue hardware. Niiet kas toite probla võib olla, sestap, et see mul 3-s kirjutaja, mis nõnda jamab. Esimene oli liteon-i oma 48X ja need 2 viimast 52 BTC... Suured vabandused user X-i ees, kuid probleemi tuum võib meil sarnane olla. icon_redface.gif Kahjuks ei saa ma enda micro case sisse ka 300/250W toidet panna, kuna otsapidi cd-rom-ide otsas oleks juba siis. Help
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 99
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 03.11.2003 00:51:02 vasta tsitaadiga

mm... ehk keegi seletab "finalize"-t veelkord... icon_rolleyes.gif
sest minuteada peaks nagu nero ise plaadi ära finalizema ju icon_smile.gif ?

aga mu philipsi keskus (kirjadega, et toetab cd-r&rw) ütleb pooltele omakribatud plaatidele "Disk not finalized"
Samalajal sony cd-player mängib neid plaate ilusti.
Kirjutajaks on Nec 9100A (40-10-40)
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 03.11.2003 00:52:18 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis ZAndlamb 08.07.2024 10:50:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 03.11.2003 15:24:17 vasta tsitaadiga

Imelik number tundub küll jahh see 135w, kuid psu peale oli nii kirjutatud. Kusjuures 300w-se toiteka peale on samamoodi nominaalne võimsus 135w kirjutatud ja sooja õhku ajab ta mul samavähe/palju välja, kui 300w. Niiet ei tea, mida täpselt IBM mõtles sellega. Aga kas toitekas võib plaadi kirjutamist segada?
tagasi üles
X
HV veteran
X

sõnum 03.11.2003 16:20:55 vasta tsitaadiga

no eks ma siis proovin kuidas siin keegi ütles aga plaadilt plaadile kirjutades ei ole vist midagi võimalik ära muuta.
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 03.11.2003 19:24:15 vasta tsitaadiga

Üllatus, üllatus-minu kirjutaja hakkas peale toiteploki vahetust plaate kirjutama. Ahjaa vaatasin ja tõesti minu vana toitekas oli 145w, kuid töötas siiani laitmatult. Aga näedsa ei andnud vajalikul hetkel lihtsalt nii palju ressurssi, kui vaja oleks olnud kirjutamiseks. Plaate ikkagi välja ei taha lugeda icon_sad.gif((
tagasi üles
seenemees
HV vaatleja

sõnum 11.11.2003 18:36:25 vasta tsitaadiga

mul juba NEC kirjutaja 3 aastat vana ja on ainult mingi 3-5 plaati tuksi keeranud icon_smile.gif))
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Kõvad kettad »  kirjutaja on vist vigane.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.