meil on vaja hakata rassismi defineerima. viimasel ajal on peavoolus olnud nii, et kes on vastu, on rassist. ma pole rassist aga olen vastu. põhjendasin ja arutlen teema üle suuremalt kui vaja. ma olen pakkunud ka lahenduse, mis üldjoontes mind rahuldaks. _________________ Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
O: lenovo X200/201 https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=793868&highlight=
Mulle helistades pead teadma, et kõned salvestatakse.
Vot seda on jube palju viimastel aegadel kuulda olnud. Oleks huvitav kuulda, mida see täpsemalt tähendab?
Mina ei ole rassist sellepärast, et see silt on leiutatud meie vaenlaste poolt. Tihti on väidetud, et esimesena kasutas seda mõistet Trotsky, kes on siis juudi kommunist.
Samamoodi, nagu ma ei ole ka "nats", kuigi pooldan natsionaalsotsialistlikku maailmavaadet. Sest "nats" on samamoodi vaenlaste poolt kasutusele võetud sõimusõna. _________________ Only the Central Computer knows the truth
mina käsitlen seda küsimust elustiilist / elulaadist / käitumisest lähtuvalt. nahavärviga pole seal midagi ühist. lodevuspagulus sooviga ise panustamata täiel rinnal hüvesid tarbida, mida teised suuresti kaalutledes ja jätkusuutlikult mõeldes tootnud on, on ka meie inimeste hulgas üsna levinud. meie omi on siiani tolereeritud, sest kirjakeel ja tööharjumus mingil kujul on justkui olemas. _________________ Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER
O: lenovo X200/201 https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=793868&highlight=
Mulle helistades pead teadma, et kõned salvestatakse.
Umbes selle koha pealt see teadus algabki jah. Tasub täitsa tutvuda, eriti kui on plaanis teemal ka seisukohti omada. Muidu võib natuke pahasti minna. Nagu siin eespool juba välja toodi:
HDvurle kirjutas:
Kõikse targemad meil ongi need kes asjadest midagi ei tea. Näiteid võib igaüks tuua.
_________________ Only the Central Computer knows the truth
viimati muutis Smith 30.08.2015 10:35, muudetud 1 kord
Vot seda on jube palju viimastel aegadel kuulda olnud. Oleks huvitav kuulda, mida see täpsemalt tähendab?
Mina ei ole rassist sellepärast, et see silt on leiutatud meie vaenlaste poolt. Tihti on väidetud, et esimesena kasutas seda mõistet Trotsky, kes on siis juudi kommunist.
Samamoodi, nagu ma ei ole ka "nats", kuigi pooldan natsionaalsotsialistlikku maailmavaadet. Sest "nats" on samamoodi vaenlaste poolt kasutusele võetud sõimusõna.
Kas mõtlesid seda. Siit võiks edasi järeldada, et mulle meeldib peksta oma pere liikmeid ja teisi aga ma ei ole vägivaldne ega jõhkardist jobu vaid lihtne mees keda meedia sõimab.
Ja siis moodustame komisjoni kes hakkab hindama kui puhta rassiga inimesed on.
Ja miks see halb oleks?
Võtame nüüd ikka natukene tuure vähemaks. Oma ekstreemseid vaateid pritsige mujal, mitte aga HVs.
Sellest küsimusest konkreetselt loed välja ekstreemsuse? Või millest nimelt? Ehk tood ära oma mõttekäigu? Kuigi ma kahtlustan, et mingit mõttekäiku ei esinenud. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Sellest küsimusest konkreetselt loed välja ekstreemsuse? Või millest nimelt? Ehk tood ära oma mõttekäigu? Kuigi ma kahtlustan, et mingit mõttekäiku ei esinenud.
Sa ütlesid konkreetselt, et sa pole rassipuhtuse komiteede vastu. Kas ma pean tõesti hakkama lahti kirjutama, mis sildi sa sellega automaatselt teenisid?
Sellest küsimusest konkreetselt loed välja ekstreemsuse? Või millest nimelt? Ehk tood ära oma mõttekäigu? Kuigi ma kahtlustan, et mingit mõttekäiku ei esinenud.
Sa ütlesid konkreetselt, et sa pole rassipuhtuse komiteede vastu. Kas ma pean tõesti hakkama lahti kirjutama, mis sildi sa sellega automaatselt teenisid?
See teie vaheline vestlust on ehe näide sellest miks eurooplased feilivad pagulaste probleemiga tegelemisel.
Pigem vaidlevad omavahel mitte ei ürita välja mõelda mida võiks ette võtta.
Omaarust ma seda ei öelnud, aga hea küll, too see silt siis lagedale. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Omaarust ma seda ei öelnud, aga hea küll, too see silt siis lagedale.
Let me guess...
Sest inimesi sildistada on lihtsam, kui nende argumente ja nende põhjuseid mõista... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Let me guess...
Sest inimesi sildistada on lihtsam, kui nende argumente ja nende põhjuseid mõista...
Ma ei tea kuidas on sinuga, aga mulle ajab küll hirmujudinad üle selja jooksma mõte sellest, et minu kaasmaalaste meelest on terminid nagu "rassipuhtus" täiesti okei nähe.
Sa arvad siis, et mida saastunum, seda parem? Aga eks sa siis vaevle seal oma emotsioonide käes. See on ju ammu teada, et Scart on siin enam-vähem viimane, kellega mingit väitlust üritada. _________________ Only the Central Computer knows the truth
Let me guess...
Sest inimesi sildistada on lihtsam, kui nende argumente ja nende põhjuseid mõista...
Ma ei tea kuidas on sinuga, aga mulle ajab küll hirmujudinad üle selja jooksma mõte sellest, et minu kaasmaalaste meelest on terminid nagu "rassipuhtus" täiesti okei nähe.
Minu hirmutamiseks on sellest natuke vähe, selliste kaasmaalastega tegelevad meil vastavad organid, kes loodetavasti ei lase neil endale oma tagahoovi kõrge korstanaga ehitisi rajada... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Sa arvad siis, et mida saastunum, seda parem? Aga eks sa siis vaevle seal oma emotsioonide käes. See on ju ammu teada, et Scart on siin enam-vähem viimane, kellega mingit väitlust üritada.
kas see rassipuhtus annab sulle mingid eelised või soodustused? _________________ peenike värk see masinavärk.
No mingit rassismipuhtuse teemat siin küll arendama ei hakka
Jutt on massiimmigratsioonist Euroopasse, mida mahitavad mitmed väärastunud inimesed (k.a valged inimesed).
Rassiga pole siin mingit pistmist. Puhastan pärast teemat. _________________ HV valuutakalkulaator HV kasutajate autode tabel
No mingit rassismipuhtuse teemat siin küll arendama ei hakka
Jutt on massiimmigratsioonist Euroopasse, mida mahitavad mitmed väärastunud inimesed (k.a valged inimesed).
Rassiga pole siin mingit pistmist. Puhastan pärast teemat.
keegi ei rääkinud rassipuhtusest ju. asi sai alguse sellest, et mina käisin välja, et hakkame arutama definitsiooni üle ning keegi hiljem lisas, et tulemuse üle hakkab otsustama mingi organ. kes ja kust luges välja, et hakatakse rassipuhtust taga ajama? ma lugesin selle asja nüüd kaks korda üle ja ühel hetkel muudeti telefonimängus mõistet. antud kujul on mõtet tegeleda probleemiga niiviisi:
1) piir lukku! mingit paatidele vastu minemist ei tule.
2) enne paati laskmist võimalikult välja selgitada, kes tuleb ja miks. kui vastad ametlikule pagulase definitsioonile, fine aga kohe alguses peab tulijale teada olema see, et ta tuleb ja ta vastutab, mitte nii ,et tulen oma šaride ja muude värkidega ja tahan elada täpselt nii nagu ma enne elasin vms.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.