Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
beljo91
HV kasutaja
|
11.09.2015 14:41:35
Vana netikaabelduse korrastamine. |
|
|
Tervist!
Tegelen ettevõtte serveriruumis kaablite märgistamise, otsimise ja korrastamisega.
Hetkel olen nii teinud, et võtan aparaadi ühest otsast ära ja näen switchi pealt missugune tuluke ära kustub ning tegutsen vastavalt sellele.
Muret tekitab see, et osad pesad kontoriruumides on ilma internetita ja see tehnika ei tööta.
Kiskusin ka ilma ühenduseta (switchist paneeli juhe ei läinud) kaablid kõik paneeli tagant ära.
Küsimus oleks siis, et kuidas oleks kõige parem ilma ühenduseta pesade otsad serveriruumis üles leida?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.09.2015 14:42:20
|
|
|
LAN Tester...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
beljo91
HV kasutaja
|
11.09.2015 15:09:43
|
|
|
Selline asi täitsa olemas. Aga kas ma pean neile nüüd korralikud otsad tegema, mis mul seal ruumis ripuvad?
Hetkel ainult traadid väljas ning kas pean siis neid ühekaupa katsetama hakkama?
Sellist varianti ei ole, et panen pesasse mingi aparaadi signaali saatma ja siis mingi teise riistapuuga puudutan kõik juhtmed läbi(annab signaali heli või valgusega)?
---
Edit : vist leidsin eelmise toote all toodi välja.
http://www.oomipood.ee/product/cmp-rct11/kaabliotsija-generaator
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
12.09.2015 11:59:47
|
|
|
"Kiskusin ka ilma ühenduseta (switchist paneeli juhe ei läinud) kaablid kõik paneeli tagant ära. "
Kallis mees, miks sa ometi seda tegid? Nüüd pead endale ka "Krone noa" ostma, et need otsad sinna tagasi saada.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
beljo91
HV kasutaja
|
14.09.2015 11:23:24
|
|
|
Täitsa olemas. Olen juba nagunii ühest kohast teise tõstnud kaableid kuna paar paneeli olid maru hõredad. 2-3 ühendust ühe paneeli kohta.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|