praegune kellaaeg 26.06.2025 18:11:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
08.09.2015 22:24:37
|
|
|
Siis võib üritada vanast profiilist üles otsida software manageri seadistuse ja sellega teha sama trikk mis fontide seadistusega tehtud sai.
Osa konfist on kindlasti sealsamas ~/.config kataloogis. Samuti võib osa konfist olla desktopile omases kataloogis, nagu on KDE puhul kataloogis ~/.kde. Ma ei tea, kus see Cinnamonil olla võib ja kas tal sellist eraldi kataloogi on. Samuti ei õnnestunud mul kiire googeldamisega leida, mis on Cinnamoni software manageri nimi, et oskaks tema konfifaili leida.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.09.2015 15:52:19
|
|
|
Ahah, kui nüüd keegi oskab öelda, mis on Cinnamoni software manageri pärisnimi, siis võiks ta konfi ühest neist üles otsida. Mul varem kiire googeldamisega ei õnnestunud seda nime leida kahjuks ja pikemalt pole lähemal ajal aega sellega tegeleda. Mõni Cinnamoni kasutaja kindlasti teab öelda ilma otsimata.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
10.09.2015 21:03:08
|
|
|
Ma ei tea mida ma tegin, aga pärast ühtainsat käsku "gksudo pluma" kõik töötab jälle, leidsin ohtra googeldamise tagajärjel.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
11.09.2015 11:01:05
|
|
|
Hmhh, pluma on ju lihtsalt tekstiredaktor Cinnamonis, mis pagana moodi lihtsalt selle käivitamine root õigustes hoopis software manageri korda peaks tegema ja kuidas pagan üldse keegi sellise asja peale tulla oskab? Jeerum küll...
See on nagu, et kui tahad autol rehve vahetada, siis käivita korraks traktor.
Ei noh, väga hea, et sellise absurdse asja välja googeldasid ja palju õnne!
Ega sul seda linki säilinud pole, kust selle info leidsid? Tahaks kohe lugeda selle kohta.
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|