Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Project Reality märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rebane24
HV vaatleja

sõnum 20.02.2016 15:25:12 Project Reality vasta tsitaadiga

Tervist.
Kui on kedagi siin, kes mängib sellist mängu nagu Project Reality siis tahan kutsuda teid meie tiimi.
Nimelt tiim on loodud aastal 2013 ja nüüd siis mõtlesime, et teeks comebacki
Hetkel on meid kokku umbes 13 eestlast, meie tiimi kuulub ka välismaalasi, seega me ei ole ainult Eesti tiim, meil on olemas oma server, teamspeak ja koduleht
www.precgaming.com -kuna muutsime siis kodulehe disaini läksime üle Wordpressi, siis me üritame seda kindlasti väheke paremaks ära teha selleks on vaja leida kindlasti aega, meil oli algul phpbb foorum aga botid tapsid selle julmalt ära.
Ühendust saab siis lihtsalt, kas tulla teamspeaki või teha application foorumis.

Mängu infot saate siis siit
www.realitymod.com

viimati muutis rebane24 20.02.2016 16:08:26, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Slinky
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2016 15:28:40 vasta tsitaadiga

Olen pidevalt, tõusude-mõõnadega mänginud alates PR´i modi ajast. Isegi PREC´i tüüpidega on koos mängitud icon_biggrin.gif
Vahepeal tuleb muidugi pikemad pausid sisse kus ei mängi kuid üldiselt olen aktiivne, eks tšekkan teie kodukat ja panen äkki applicationi teele icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rebane24
HV vaatleja

sõnum 20.02.2016 16:06:04 vasta tsitaadiga

Slinky kirjutas:
Olen pidevalt, tõusude-mõõnadega mänginud alates PR´i modi ajast. Isegi PREC´i tüüpidega on koos mängitud icon_biggrin.gif
Vahepeal tuleb muidugi pikemad pausid sisse kus ei mängi kuid üldiselt olen aktiivne, eks tšekkan teie kodukat ja panen äkki applicationi teele icon_smile.gif

Tore kuulda, et oled meiega mänginud koos. Kohe kohe on tulekul PR poolt 1.4 uuendus ja see uuendus, teeb, mängu veel huvitavamaks.
Mainin kohe ära, et mäng on tasuta. Kuid crashib tihti. See on juba alates sellest, kui PR välja tuli!
Seega ootame kõiki eestlasi ühinema!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Project Reality
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.