praegune kellaaeg 18.06.2025 01:16:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rebane24
HV vaatleja
|
20.02.2016 15:25:12
Project Reality |
|
|
Tervist.
Kui on kedagi siin, kes mängib sellist mängu nagu Project Reality siis tahan kutsuda teid meie tiimi.
Nimelt tiim on loodud aastal 2013 ja nüüd siis mõtlesime, et teeks comebacki
Hetkel on meid kokku umbes 13 eestlast, meie tiimi kuulub ka välismaalasi, seega me ei ole ainult Eesti tiim, meil on olemas oma server, teamspeak ja koduleht
www.precgaming.com -kuna muutsime siis kodulehe disaini läksime üle Wordpressi, siis me üritame seda kindlasti väheke paremaks ära teha selleks on vaja leida kindlasti aega, meil oli algul phpbb foorum aga botid tapsid selle julmalt ära.
Ühendust saab siis lihtsalt, kas tulla teamspeaki või teha application foorumis.
Mängu infot saate siis siit
www.realitymod.com
viimati muutis rebane24 20.02.2016 16:08:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Slinky
HV kasutaja
|
20.02.2016 15:28:40
|
|
|
Olen pidevalt, tõusude-mõõnadega mänginud alates PR´i modi ajast. Isegi PREC´i tüüpidega on koos mängitud
Vahepeal tuleb muidugi pikemad pausid sisse kus ei mängi kuid üldiselt olen aktiivne, eks tšekkan teie kodukat ja panen äkki applicationi teele
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebane24
HV vaatleja
|
20.02.2016 16:06:04
|
|
|
Slinky kirjutas: |
Olen pidevalt, tõusude-mõõnadega mänginud alates PR´i modi ajast. Isegi PREC´i tüüpidega on koos mängitud
Vahepeal tuleb muidugi pikemad pausid sisse kus ei mängi kuid üldiselt olen aktiivne, eks tšekkan teie kodukat ja panen äkki applicationi teele  |
Tore kuulda, et oled meiega mänginud koos. Kohe kohe on tulekul PR poolt 1.4 uuendus ja see uuendus, teeb, mängu veel huvitavamaks.
Mainin kohe ära, et mäng on tasuta. Kuid crashib tihti. See on juba alates sellest, kui PR välja tuli!
Seega ootame kõiki eestlasi ühinema!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|