praegune kellaaeg 22.06.2025 15:27:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
marqs
HV veteran

|
01.11.2003 04:34:46
teemade eluiga ja äkksurm. hvf, kui väärt ajupagas |
|
|
täna sattusin järjekordsele leierdatud teemale Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorumis, ei suutnud vastu panna ja kribasin paari ritta (ehk) teemakohasesse teksti ka mitte kõige viisakamalt vormistatud soovituse otsingut kasutada ja kiitsin takka, et kõigest ja rohkemastki veel on siin küllalt jahutud (ma olin üsna kindel ka enda osaluses teemakohastes lõimedes). pärast enese rahustuseks läksin vaatama, kui metsikult neid sobivaid vasteid ka tuleks, ja ei saanud nagu ühtegi . siis alles jäi 1. korda silma, et teemade arv on kahtlaselt väike - 120. st valdavalt olid alles paaril viimsel kuul esile kerkinud ja viimse vastuse saanud teemad. kas see peabki nii olema, või on see vaid mõne mode inimlik aps?
ja mis selle jutu iva on?
enam ma ei ole kindel, et ma võin täie ensekindlusega küsija otsingu poole suunata. ka siis mitte, kui kindlalt tean, et vaid loetud kuud tagasi leidis teema väga põhjalikult käsitlemist. hilisem küsija võib sattuda kergelt halvemasse seisu - eelmisele vastajad ei hakka sama pikka ja põhjaliku romaani kirja panema, esimene teema on aga bitituhaks saanud. kas pole hvf'i 1 eesmärk (läbu, ajaviite ja enese ego upitamise jms lõbusate tegevuste kõrval) olla ka maakeelne teabebaas?
ma saan aru, et moded on ka inimesed oma päevase töö ja kooliga, kuid kas poleks õige vähemalt asjalikumad teemad prükkarist päästa ja vahest isegi puhastatud kujul, st teemaväline ja vaid teise isiku pihta käiv laim ja mustav tekst minema(silmas pean midagi hoopis muud, kui pregune arhiiv). omakorda selle edasiarendus oleks vast pea iseseisev projek, kuhu läheksid "puhtad" teemad - vajadusel toimetatud ja meeldivalt teemakohased, kenasti kataloogitud ja mõnusa otsingu ja sisujuhiga. ah.. ja lõppeks ei ole ülalkribatu siiski miskit rohkemat, kui vaid minu varahommikune idee, nägemus ja targutamine.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
01.11.2003 18:04:32
|
|
|
konkreetsel juhtumil ei pidanud silmas aasta taguseid teemasid, vaid 3-4 kuud taguseid suuri jutulõngi.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi
Kreisi kasutaja
|
18.11.2003 20:55:57
|
|
|
Ootan ka seletusi, miks on paljud asjalikud teemad kadunud, mis polnud sugugi nii vanad.
Cobra[EST] viidatud teemas:
nevermind kirjutas: |
tegelikult siis lähevad teemad, mille viimasest vastusest on üle aasta kustutamisele. |
Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorumis on seda reeglit ilmselt rikutud !!!
Otsinguga jändasin tubli tükk aega otsides enda kirjutatud postitust kuskilt kevadest ja lõpuks selgus suur laastustöö
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
woosh
HV Guru

|
19.11.2003 14:48:13
|
|
|
tsitaat: |
Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorumis on seda reeglit ilmselt rikutud !!!
Otsinguga jändasin tubli tükk aega otsides enda kirjutatud postitust kuskilt kevadest ja lõpuks selgus suur laastustöö
|
Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorum ei ole nii vanagi minuteada et seal saaks olla aastavanuseid teemasid.
Otsi kogu foorumist mitte ainult Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorumist.
_________________ o |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
2 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
jossi
Kreisi kasutaja
|
24.11.2003 18:32:47
|
|
|
Jah sai otsitud ka kogu foorumist ilma tulemusteta.
Mobiiltelefonide ja muu tehnika foorum on kindlasti tehtud varem kui september, millest pärinevad viimased allesjäänud postitused arvestamata paari küsitlust.
Millegipärast ei võta antud foorumi adminnid jm. asjaga rohkem kursis olevad tegelased sõna.
Ootan endiselt seletusi.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|