Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raul55
HV kasutaja

|
14.04.2011 17:14:14
Hot.ee meili suunamine? |
|
|
Kas on võimalik @hot.ee meiliaadressi suunata teisele aadressile? Hot.ee meilikast on liiga väike ja ei ole võimalik seda mõned päevad tühjendada, meilidest ilma ka ei sooviks jääda.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
14.04.2011 17:24:04
Re: Hot.ee meili suunamine? |
|
|
raul55 kirjutas: |
Kas on võimalik @hot.ee meiliaadressi suunata teisele aadressile? Hot.ee meilikast on liiga väike ja ei ole võimalik seda mõned päevad tühjendada, meilidest ilma ka ei sooviks jääda. |
Tee GMail, Gmaili impordi alt saad Hoti kirjad ära importida GMaili nõnda, et Hotist kustuvad ka ära. Ise kasutan seda ja väga .
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
0 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
14.04.2011 17:25:08
|
|
|
Suuna gmaili siis.
E: nujah ette jõuti
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul55
HV kasutaja

|
14.04.2011 18:40:34
|
|
|
Tänan väga. Mul gmail olemas ka, aga ma pole sellist võimalust uurinudki . Igaljuhul suured tänud teile.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
15.04.2011 12:24:48
|
|
Kas on võimalik @hot.ee meiliaadressi suunata teisele aadressile? Hot.ee meilikast on liiga väike ja ei ole võimalik seda mõned päevad tühjendada, meilidest ilma ka ei sooviks jääda. |
samuti on võimalik hot 100mb suuruseks muuta...võlusõna id kaart...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
15.04.2011 13:19:44
|
|
green kirjutas: |
samuti on võimalik hot 100mb suuruseks muuta...võlusõna id kaart...  |
ehk täpsustad
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
   |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
25.05.2015 16:17:22
|
|
|
Ma loodan, et teema algataja ei pahanda, et ma tema "vana" teema kasutan.
Tekkis ka küsimus, kuidas saaks hot.ee kirju suunata teise kohta.
On olemas eraldi domeen + veebimajutus (mõlemad zone.ee-st) ja olen uurinud mõnede webmailide (horde, squirrelmail ja roundcube) kohta, kuid ei tundu, et nendel on selline funktsioon olemas nagu GMailil (kirjade importimine teisest kohast). Või teab keegi sellist webmaili, millel oleks selline funktsioon olemas?
Tekkis mõte, et GMail impordib hot.ee-st kirju ja saadab edasi teisele meiliaadressile, aga ei tea kas see oleks võimalik?
// Viimasele küsimusele: Jah, on küll võimalik.
Otsin endiselt muud võimalust peale GMaili.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
25.05.2015 17:33:43
|
|
|
Kui sul oleks VPS, siis soovitaks fetchmail käima panna, aga päris sama funktsionaalsusega veebirakendust ma ei tea.
Squirrelile, kui ma õigesti mäletan, vist sai lisada plugina, mis kontole sisselogimisel eelnevalt seadistatud aadressi(de)lt kirjad kohale sikutab, aga nagu öeldud, teeb ta seda ainult sisselogimisel, mitte regulaarselt vahepeal. Horde'i ega roundcube'i pole ma majandanud, aga ma usun, et neile on samalaadne funktsionaalsus võimalik lisada.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|