praegune kellaaeg 24.06.2025 14:27:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
k2snakalle
HV vaatleja
|
21.04.2015 22:56:40
Fujitsu Siemens Amilo Pi 2515 varuosade sobivus Amilo Pi2512-ga? |
|
|
Tere.
Olen jõudnud oma vana ratsu (Amilo Pi 2515) aja jooksul juba niivõrd läbi kulutada, et mõned osad vajaksid hädasti väljavahetamist. Sealjuures korpuse osa, mis ekraani liigendi kohast on purunenud ning samuti on juba jupp aega häirivalt undanud ventikas.
Niisiis, minu küsimus on: Millise mudeliga võiksid eelmanitud arvuti jupid haakuda? Kas selleks võiks olla Amilo Pi2512?
Viimati mainitud mudeli jupid on kasutatud kujul sealjuures saadaval.
Jah, lihtne oleks ju see vana ront kus kurat visata ja üsna soodsa raha eest uus hankida aga kui arvuti endiselt töötab ja selle pisike remont teab mis palju aega ja raha ei nõua, siis käsib minu ökoloogiline mõtlemine seda teha.
Tänan väga abi eest ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
21.04.2015 23:06:02
|
|
|
Nendel vanematel FS-idel on olemas üsna palju seeriaid kus osad on omavahel kokkusobivad.
Kõige õigem - pane mõlemad mudelid lahtivõetuna reaalselt kõrvuti, siis näed kas ja paljud osad omavahel vahetatavad on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
k2snakalle
HV vaatleja
|
21.04.2015 23:31:24
|
|
|
Kõigepealt tuleks jupid endale hankida siiski. Lihtsalt proovimiseks ei soovi nende eest raha välja käia.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|