praegune kellaaeg 17.06.2025 07:33:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
warwas
HV Guru

|
08.05.2015 15:32:35
WPML upgrade |
|
|
"Pärisin" siin hiljuti mõned WP põhised lehed, kus mitmekeelsus on saavutatud WPML abil.
WP 4.2 uuendusega selgus aga kurb tõsiasi, et ei saagi uuendada kuna seal muudeti taxonomy loogikat ja vanemad WPML versioonid (minul konkreetselt 3.0.3) seda ei toeta. Vastav tugi WPML poolt tuligi päris viimase versiooniga (3.1.9.4).
Ja siin mul tekkiski nüüd küsimus, et KUIDAS ma seda neetud WPML'i uuendan? Tavaliselt WP repost sellele uuendusi ei tule ja WPML'i lehele endale sisse logimiseks mul ka vajalikke andmeid pole. Tollel konkreetsel versioonil ma ei näe isegi kuskil mingit litsentseerimise kohta. Kas kunagi oli siis aeg, kui selle plugina eest ei tahetud raha? Vanemad WP-treialid ehk teavad.
Need weebitreialid, kes need lehed kunagi valmis nikerdasid on ammu juba seitsme tuule poole kadunud ehk siis sealt poolt ka nagu abi ei saa.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
Toomas
Kreisi kasutaja

|
08.05.2015 16:45:54
|
|
|
WPML oli jah kunagi tasuta, vist 2010 või 2011 aastal läks tasuliseks. Kui sul WPML kontot pole, siis ilmselt uuendamine ei tule kõne alla ja ainuke variant on uus litsents osta.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|