praegune kellaaeg 16.06.2025 10:41:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TuleRebane
HV vaatleja
|
26.03.2015 03:50:48
Unsupported 16-Bit Application (isup.exe) |
|
|
Tere. Pikka aega olen maadelnud ühe murega, alla andnud, siis jälle uuesti proovinud ja nüüd vist hakkab oma mõistus otsa saama.
Probleem: Kõigepealt lööb ESET häiret (Highlight-itud)
Ning sellele järgneb kohe Windows error:
Mingi päev hakkas lihtsalt see probleem pihta. Huvitav on see, et kui ma täismahus skänni teen ESET-iga, siis ta seda faili ei leia. Samuti ei suuda ma seda registrist leida, et kustutada. Ning ma olen kuulnud kaheldi infot selle kohta. Osad ütlevad, et tegu on vigase süsteemifailiga, teised ütlevad, et see on viirus. Kui ma vajutan ok, sellele errorile, siis kusagil tunni aja pärast tuleb uuesti sama error, sama ESET log-iga. Ma ei oska enam midagi teha..
Lisaks.. täna siis tõmbasin sellise programmi nagu Reimage, kuna see pidi nagu aitama 'parandada'. Asi kontrollis mu arvuti ära ja siis tahtis pakkuda 'diili', 60 euri eest mu arvuti korda teha. Seal oli näidatud see InetSat jama viirusena, aga mitte süsteemi veana. Lisaks seoses selle Reimage programmiga annab nüüd ESET mulle pea iga 10 minuti tagant häiret, kuidas aadress tõkestati. Eemaldasin läbi kontroll paneeli selle programmi. Minu Chrome on nüüd äärmiselt aeglaseks muutunud. Süsteemi võimsus tundub, et on korras, ma jälgin seda üpris tihti, ning sulen/lülitan vahest välja protsesse ja serviseid, mida hetkel vaja pole. See InetSat jama on käinud juba terve selle aasta.. selle aja jooksul arvuti jõudlus ei ole nagu muutunud, ning kui ma servisites ringi tuhlan vahest, siis midagi kahtlast seal, minu amatöör pilgule, ei tundu toimuvat.
Siin on pilt sellest ESET reimage aadressi tõkestamisest(mis tuleb nüüd iga 10 minuti tagant):
Otsiks siis abi.. kas see InetSat (isup.exe ja inetsat.exe) on viirus, või süsteemiviga? Ma olen lugenud, et see isup.exe võib-olla ka selline kaval viirus, mis peidab ennast süsteemi veateadetega. Mis värk nüüd selle Reimage aadressi tõkestamise ja minu brauseri kiirusega on? Mul on tunne, et mingi uss on kusagil korralikult sisse söönud ennast. Äkki keegi viitsib natukene tegeleda, tahaks arvuti puhtaks saada, jubedalt häirib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aseesimees
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
TuleRebane
HV vaatleja
|
27.03.2015 00:58:16
|
|
|
Lasin need kolm programmi oma süsteemist topelt läbi ja nüüd tundub, et sai puhtaks. Suur tänu!
Küsiks veel.. kas mul on võimalik minna oma 'disable on start-up' settingutes veel sügavamale, kui seda lubab suht pinnapealne msconfig? Näiteks need uued programmid (hitman ja malwarebytes) käivituvad start-upi ajal, aga neid ma sealt listist ei leia. Lisaks on veel protsesse nagu spotify webhelper, dell datasafe, windows update jms mis käivituvad start-upi ajal. Vaatamata sellele, et mul on msconfig-is spotify ja dell datasafe run on start-up keelatud. Ma panen alati kohe peale start-up i need protsessid manuaalselt kinni, aga äkki oleks vähe lihtsam moodus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
TuleRebane
HV vaatleja
|
27.03.2015 01:28:28
|
|
|
Suurepärane, aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|