praegune kellaaeg 18.06.2025 01:03:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nestea
HV vaatleja
|
27.02.2015 20:53:38
Sülearvuti 5.1 audio. |
|
|
Nimelt kas on mingi viis saada sülearvutil tööle 5.1 kõrvaklapid kui sülearvuti tegelikult 5.1 ei toeta? On mingi lisa vidin olemas selleks mis reaalselt ka töötaks? Ebays & Amazonis on neid paari euriseid vidinaid küllaga mis siis juttude järgi peaks töötama, kuid kas reaalselt ka töötavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
27.02.2015 23:43:49
|
|
|
Oleneb, milliseid vidinaid silmas pead. On olemas sisend-väljundkaardid (ilmselt USB-põhised), mis jäljendavad 5.1-süsteemi omadusi, projitseerides heli nii, nagu oleks tegu topeltkanalitega. Aga see on pigem odav võimalus tuunida oma tavalisi kõrvaklappe.
Kui Sul on kasutusel korralikud 5.1-klapid, mille eest oled arvestatava summa välja käinud, on tõenäoliselt mõttekas investeerida välisesse helikaarti. Seal aga peaks eeskätt paika panema reaalse hinnaklassi ning vajadused. Kui aga klapid on odavamast hinnaklassist, siis võib minna seda teed, et võtta mõni odav helikaart Hiina kaubamajadest. Töötavad nad ikka, kui just praaktoodang ei satu eksemplariks.
Mina kasutan aeg-ajalt Creative'i firma välist kaarti (pole minu isiklik vara), mis on suurusjärgus 100€ ning suudab minu meelest kõike teha. Isegi sisuliselt koduseks stuudioks piisab sellest kui kesksest seadmest. Kui pead lugu helikvaliteedist (muusika mõttes siis pigem; ilmselt arvutimängudes see nii oluline ei ole, kuid ei hakka argumenteerima - mina sellest midagi ei tea), siis püüa leida (kasvõi kasutatud kujul) mõne levinum bränd.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nestea
HV vaatleja
|
28.02.2015 20:09:05
|
|
|
Sooviks just kõrvaklapid tööle saada mängimiseks ja filmide vaatamiseks, kuid samas sooviks võimalikult vähe kulutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|