Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Corsair Gaming H2100 laadimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 19.02.2015 10:27:53 Corsair Gaming H2100 laadimine vasta tsitaadiga

Tere. Ootan siin millal uued klapid (Corsair Gaming H2100) kohale jõuavad. Tekkis küsimus.
Neid saab laadida läbi usb kaabli mis oleks vaja ühendada arvutiga. Aga kas ma saaks laadida ilma et ma mõjutaks halvasti akkudele, läbi usb toite adapteri, mis tuli kaasa mob.telefoni laadijaga? Igaks juhuks panen pildi laadija teh.andmetest:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.02.2015 11:37:29 vasta tsitaadiga

Tahet pole, millega talle see 5V ette sööta.
Niipalju hoiatuseks, et osade laetavate klappidega kipub sõltuvalt laadijast laadimise ajal pinin sisse tekkima.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 19.02.2015 13:44:27 vasta tsitaadiga

ThedEviL, selge, tänud info eest! thumbs_up.gif Eks kui kohale jõuavad, siis vaatab selle vilina kohta. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 20.02.2015 18:08:59 vasta tsitaadiga

Laadimisvoolutugevus on ka ikka tähtis, mobla omal pildil 2000mA, palju kõrvaklappidele ette on nähtud? Alla on siis laeb kauem, üle siis võib probleeme tekkida?
USB laadimine peaks erinevate aku tüüpide jaoks suht tark olema ja ise pinged\amprid valima? Mobla adapteril suht kindlalt paika pandud?
Täpselt ei tea, aga ohutuse mõttes tekkis küsimus küll...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Timoha
HV kasutaja
Timoha

sõnum 24.02.2015 11:12:20 vasta tsitaadiga

Ei jõudnudki proovida sellist laadimist, pean loobuma/müüma klapid maha. Minu väikse pea jaoks on nad nati suured. icon_cry.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 24.02.2015 15:05:38 vasta tsitaadiga

Tahaks eeldada, et tkõigil tänapäeva targematel mUSB kablaga laadivatel seadmetel on piisavalt tarkust sisse ehitatud mis määrab palju ta läbi laseb aga 100% kindel ei saa olla. Eriti teeks ettevaatlikuks see kui on arvestatud, et seade laeb end USB'st mis teatavasti laeb väga madala pingega (500mA vist oli).
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 25.02.2015 14:29:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

madala pingega (500mA vist oli)

"Pinget" mõõdetakse Voltides.

Pole absoluutselt mingit vahet kas laadija maksimaalne väljundvool on 500mA või 5000mA.
Suurema maksimaalse väljundvooluga laadijaga ei ole laadimiskiirus lihtsalt piiratud laadijast vaid seadme enda laadimisahelast. Reeglina on sellistel vidinatel tüüpiline 450mA max laadimiskiip. Hea oleks, kui on võimsam pandud, siis saad kiiremini laetud.

Sama oleks heietada teemal: Äkki 700W toiteplokk lõhub arvuti ära, kuna ampreid on liiga palju icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.02.2015 17:16:30 vasta tsitaadiga

ThedEviL, ptui krt, vot see on kui sätid pikka kommentaari kiiruga lühemaks. Erm seda silmas pidasingi, et kas klappidel on see nn. laadimiskiip sees olemas? Kaasaegsetel nutifonidel on pmst kõigil chip sees olemas mis tegelt laseb laadida kangema laadijaga kiiremini kui kaasasolevaga ( fast charge vms.) Küsimus selles, et mis siis kui seda chipi pole, siis laeb ässama laadijaga ülikiiresti, aku kuum ja varsti õhtal?
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 26.02.2015 11:49:14 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
ThedEviL, ptui krt, vot see on kui sätid pikka kommentaari kiiruga lühemaks. Erm seda silmas pidasingi, et kas klappidel on see nn. laadimiskiip sees olemas? Kaasaegsetel nutifonidel on pmst kõigil chip sees olemas mis tegelt laseb laadida kangema laadijaga kiiremini kui kaasasolevaga ( fast charge vms.) Küsimus selles, et mis siis kui seda chipi pole, siis laeb ässama laadijaga ülikiiresti, aku kuum ja varsti õhtal?

Kui seda "laadimiskiipi" pole, siis laed sa seadme esimese laadimisega paiste ja õhtale, olenemata USB voolutugevusest.
See on ikkagi kõigel sees.

Ok, kõigel pole. Hiinast tellitud saastal seda ei ole, sellisel juhul on eraldi 3.7Vne laadija kaasa antud, mille laadimise kontroll toimib ainult taimeriga. Ja tihtilugu see taimer pead sa ise olema.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Rauafoorum »  Corsair Gaming H2100 laadimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.