praegune kellaaeg 21.06.2025 18:19:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Harjukas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
ObiWan Kenobi
Kreisi kasutaja
|
28.10.2003 19:54:18
|
|
|
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=208
siit lähed edasi...
Mina otsisin ka biose updeiti , kuid biosefirma alt. Neil seal mingi skänner - tsekkab vajalikud andmed ja saadab "kuhugile". Vastus tuli 24 h jooksul - update täitsa olemas - 25 taala. Saadavad meiliga peale sead , kui olne arve üle kandnud. Hetkel pole veel teinud seda.
Teatud ringkondade arvamus on see , et BIOS-t peaks torkima ikka siis , kui miskit muud moodi ei saa , näiteks tahad panna suurt vinti ja vana bios ei toeta seda.
Ise vaatsin , et targem on vist hakata tasapisi uut riista kokku klopsima , sest mul ka PII350 ...
_________________ Let the Force be with You ! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppp
Kreisi kasutaja
|
29.10.2003 13:59:05
|
|
|
ObiWan Kenobi kirjutas: |
Mina otsisin ka biose updeiti , kuid biosefirma alt. Neil seal mingi skänner - tsekkab vajalikud andmed ja saadab "kuhugile". Vastus tuli 24 h jooksul - update täitsa olemas - 25 taala. Saadavad meiliga peale sead , kui olne arve üle kandnud. Hetkel pole veel teinud seda. |
BIOS Agent oli ilmselt see proge, millega vajalikke andmeid tsekkisid. Päris abiks asi teinekord plaadi identifitseerimiseks. www.esupport.com-ist BIOS-e update tellimine mingi ulmesumma eest on küll täiesti mõttetu.
ObiWan Kenobi kirjutas: |
Teatud ringkondade arvamus on see , et BIOS-t peaks torkima ikka siis , kui miskit muud moodi ei saa , näiteks tahad panna suurt vinti ja vana bios ei toeta seda. |
No kas just päris nii, aga milleks hakata "remontima" masinat, mis niigi korralikult töötab.
Teema algatajale:
Mis sellele 4S4EB2X0.86A.-le järgneb? Seal peaks veel xxxx.Pxx olema (kus x-de asemel on numbrid).
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mrvin
HV vaatleja
|
29.10.2003 16:31:33
|
|
|
ah mis sa jurad ega sa sealt midagi saa !!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Harjukas
HV vaatleja
|
29.10.2003 22:14:55
|
|
|
Tänud teile. Kogu nimetus on Intel Corporation SE440BX-2 AA720932-208 ja BIOS: Intel Corp. 4S4EB2X0.86A.0012.P05 11/23/98.
Ma ei kurda eriti oma arvuti üle. Mängib ka kiiremate arvutite mänge ja vaatan ka filme sellega.
Plaanin ka uut arvutit aga teen seda alles järgmise aasta alguses. Äkki annab jõuluvana??
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|