praegune kellaaeg 21.06.2025 09:03:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
poroloon
HV kasutaja

|
09.02.2015 13:54:42
Monitoril pilt katkeb suvalisel hetkel (HDMI) |
|
|
Mul on üks 26" Asus monitor ühendatud turvakaamerate juhtplokiga korraliku uue HDMI juhtmega, aga pildi viskab alalõpmata mustaks, umbes 2-3 sekundit iga kord. Täiesti suvaliselt, mitte korrapäraselt. Vahepeal vilgutab järjest, et vaid 1 sek. on pilt ees, siis kohe mustaks jälle. Siis vahepeal püsib 20-30 sek. normaalne. VGA juhtmega seda probleemi polnud, kuid VGA juhe ei suutnud FHD reso kuvada.
Milles võib probleem olla, kas seda parandada saab kuidagi? Proovida teist juhet, või äkki molu ei sobi selle kaameraplokiga kokku?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
09.02.2015 18:26:43
|
|
|
Kindlasti võiks esimese asjana proovida mõnd teist kaablit. HDMI kui digisignaali kandja ei saa põhimõtteliselt lubada mingeid suuremaid katkestusi. Seevastu vigane analoogühendus võib probleemide korral vabalt toimida. Selles mõttes peab olema viga kaablis või halvemal juhul ühel või teisel pool kaablit vastavas pesas.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.02.2015 10:56:08
|
|
|
Nii mina pakun sulle enda varianti, mul on selline nusperdamine käinud juba aastaid ja hakkasin mõtlema, et milles võib see asi olla. Sama probleem oli mul DVI kaabliga, aga VGA kaabliga oli kõik korras. Äkki sa elad vanas majas ja võtad voolu mingist kahtlasest kohast? Vea pikendus kuskile tuppa, kus remont tehtud ja võta sealt. Mul lahenes nõnda, võid samuti proovida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|