praegune kellaaeg 19.06.2025 05:37:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
C1rca
HV veteran

|
22.01.2015 12:41:53
Sony Vaio korpuse parandamine |
|
|
Tere, mure siis selline, et kahe aastaga on mu VAIO korpus ekraani ingede juurest ära murdunud. Ekraan loksub jne. Võtsin siis täna lahti, plastik on korralikult ära murdunud, mis seda ekraani toestab. Mõtlesin, et kas kellelgi on kogemusi mingi kõvemat sorti liimiga, millega ehk seespoolt veel asja kokku liimiks. Peaks olema olemas mingeid liime, mis nö. plastiku uuesti kokku sulatab. See osa peaks kannatama ka ekraani kinni-lahti käimist, see pärast arvan, et tavalise Supper Attackiga ei tee midagi. Mudeliks on SVF1521.
Panin pildid ka.
Spoiler 
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
23.01.2015 13:22:29
|
|
|
Annan ühe üldise soovituse omast kogemusest. Mingil ajal lahendasin päris mitu sarnast probleemi liimiga, mis on originaalis mõeldud mootorsõidukite plastikust keredetailide liimimiseks. Märksõnaks on kindlasti kahekomponentne kere-/plastmassiliim.
Käesolevaga mul seda liimi enam pikka aega juba ei ole, seega tootenimetust ma kahjuks öelda ei oska. Tasuks küsida mõnest pädevamast kohast, kus tegeldakse nt autovärvide jaemüügiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
24.01.2015 13:00:50
|
|
|
Ma ähengi kohe uurin Würthist ja asjadest mida neil pakkuda on, SSupper attackiga ilmselt nalja teha pole mõtet.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|