Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
23.10.2003 13:26:32
Arvutustehnika Myygikeskonna paremaks muutmine? |
|
|
Vat selline kena idee tekkis:
Kui keegi midagi myyb ,siis tavaliselt naeb see selline valja:
A: Myya tibukollane Pentium 87 protsessor.Pakkuge hinda.
B: Pakun 100.-
A: Idioot oled voi???Mine osta sellise hinnaga oma vanaema kaest!!!
B: Palju ma siis pakkuma peaksin...?
A: Noh alustaks pakkumist mingi 1500.-
B: Pakun 1500.-
C: Pakun 1505.-
*nüüd moodub natukene aega...*
C: Kaua see oksjon kestab,paev,kuu aasta?
A: Kui hea pakkumine tuleb,annan ohtuks ara..
B: Mis on hea pakkumine ?
A: no mingi 2500.- annaks vist ara...
A: Ootan veel pakkumisi..
Minuarust on see vaga tuttav ja tavaline olukord.
Pakun valja,et hea oksjoni tava kohaselt voiks olla miski alghind ikkagi kohe reeglite jarele kirjas,et ei peaks tegema mottetuid poste alapakkumiste naol ja oma narve sooma.Tegelikult tekitavad sellised tekstid asjatut vaenu ..Voiks ju olla,et kui sa ikkagi ei myy oma kaupa alla sellise voi sellise hinna,siis on see miinimumhind ka kohe kirjas..Igal myyjal on ju tegelikult mingi nagemus oma piirhinnast alla mille ta ei hakka kauplemagi..
P.S. Ja arge hakake minu postist kedagi voi ennast valja lugema,ma ei pidanud mitte kedagi konkreetset isikut silmas vaid toesti lahtusin paljudest postidest.
Idee vaarib ju tahelepanu?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
23.10.2003 15:04:59
|
|
|
Ja kuidas see siis peaks välja nägema sinu arust? On mingi eraldi kohustuslik lahter kohe teema tegemisel "Alghind"?
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
23.10.2003 15:14:27
|
|
|
idee on tegelikult hea, sest isegi kui ostja on alghinna kuulutusse kirja pannud, hakatakse pakkuma sellest palju vähem esialgu. aga kas see on väärt reeglitesse lisamist ja kuidas selline punkt võiks seal välja näha? see on kysimus.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
23.10.2003 15:35:21
|
|
|
Ma ju pakkusingi esialgu idee valja...Et arutaks asja labi...No miks mitte ei voiks seal miski lahter olla,kuhu saab selle summa kirjutada voi miks mitte a la naabrivalve korras seda teha=naiteks,kui ma kunagi esimest korda oma avatari siia sattisin,siis pani Pang kohe kisama,et mul avatar mootmetest valjas on,..asi sai jonksu aetud ja koik on korras.Pange aga avalikult selline reegel kehtima ja küll selle taitmise eest juba hoolitsejaid on...
Ma usun,et sellise reegli kirjapilti panemine nüüd vaga eriline kunsttykk ju pole..
viimati muutis MatiKala 23.10.2003 15:36:45, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
23.10.2003 15:36:22
|
|
|
... põmst' ei muudaks see suurt midagi, praktilised kogemused foorumis ütlevad, et ikka soovitaks esialgu odavamat hinda saada olenemata, kas Sa oled alghinna kehtestanud või mitte ja paljud ka eeldavad, et nii pakutakse. Ajalist piirangut pole samuti mõttekas määrata, kuna see nagu müüja eraasi, kui kaua talle meeldib oma kaupa müüa ! Loomulikult oleks viisakas, kui müüja oma tingimustest võimalikult täpselt teada annaks, aga see peaks olema ikka müüja enda huvides/asi ! Samuti on juba varem välja öeldud, et mingit osta.ee sugust portaali siia lähiajal ei teki ja HV-l on ainult pealiskaudne vahendaja roll ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
23.10.2003 15:38:40
|
|
|
Mina arvan,et natuke ikka muudaks...Olgugi ,et me pole osta.ee ,siiski toimub siin foorumis paris palju tehinguid ja mingit moodi voiks ju neid ka kergelt reguleerida..Ei see tykki kyljest vota..
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
23.10.2003 15:39:50
|
|
|
Arvatavasti lihtsalt reeglitesse lisa kribamine ei anna mingeid tulemusi. Asi lihtsalt selles, et paljud kasutajad ei loe reegleid
Kui ma siin mõnele ps'iga või avalikult annan märku, et kuule, loe ikke reegleid kah...siis tulemuseks on see, et 25% ütleb "tnx", 25% "kle MorroW, mine õige #¤%#¤" ja 50% ei ütle midagi vastu. Loodetavasti kokku 75% loeb siis reeglid läbi.
Aga jah...võiks tõesti olla miski alghinna lahter vms.
IHMO.
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
23.10.2003 15:50:43
|
|
|
Isegi tegelikult ma arvan,et ega neid perssesaatjaid niivaga palju ei tulegi,reegel on reegel ja see 75 % ikka ei hakka irisema...Ylejaanud 25% ma arvan,ei vaari tahelepanu,sest kui nad on ostnud kolm aastat tagasi kolme tonniga mp3 mangija ja tahab ikka jarjekindlalt sellest kolmveerandit tagasi saada...no ega sellisega pole niikuinii mingit tolku ari ajada ja iseenesest ei kaota keegi..
viimati muutis MatiKala 23.10.2003 15:51:34, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
bright
analyzer

|
23.10.2003 15:51:24
|
|
|
müüja, kes enda kaupa tahab müüa, teeb nii või naa kõik selleks, et võimalikult palju infot provaidida. ei ole ju harv juhus kus kõik mudelinumbrid/kiibid/värgid step-by-step ritta laotakse, koos alghinnaga. alghinna lahter võiks olla, aga selle täitmine ei peaks kohustuslik olema - võibolla mõni müüja ei teagi mis ta jupp maksab? aga aega ka ei ole, et hinnapäringus jorutada? sääntsed mõtted
_________________ Doggett can tell |
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
23.10.2003 15:54:28
|
|
|
Oleme ausad,siinsed asukad teavad vist oma myydava kauba hinda vagagi hasti?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
23.10.2003 15:56:02
|
|
|
MatiKala kirjutas: |
Oleme ausad,siinsed asukad teavad vist oma myydava kauba hinda vagagi hasti?  |
Pole üldse kindel, et kõik seda teavad. Ja ka teadjad võivad vahest puusse panna
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
23.10.2003 19:42:45
|
|
|
kas poleks siis juba parem teha oma teemale aegumise võimalus
nt et 1 nädala pärast teema ise kustub ja ei vaju lehele 32 254
see oleks küll hea
sest vaatan et tagumistel lehtedel veel müüakse ENIACe ja Jukusid
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
23.10.2003 20:04:32
|
|
|
teget tuli jube tahtmine oma arvamust ka avaldada, nimelt ülejäänud foorumis on kõik threadid väga suvaliselt ülesse ehitatud ning iga jobu kes soovib möliseb vahele või paneb vabshee teema lukku oma suva järgi, ent vaadates ostu/müügi teemat, on kontrastsus väga suur ning lisaks reeglitele tahetakse veel mingeid imesid välja mõelda.....minu arust ei tohi seal juba niigi liigset sõna paotada ja kui seda tehakse, siis tulevad kõiksugu noobid ja targad sind rõvedaks läbustajaks ja norijaks sõimama.
IMO on müügi foorum hetkeseisuga niigi ülemäära kontrollile allutatud ja tähelepanu võiks pöörata hoopis mujale.
_________________ #hinnavaatlus.ee - HV Unofficial Chat
- JAVA - CGI - IRC -
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|