|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Sold OUT
no credit

|
12.03.2026 01:57:26
|
|
|
ärge vahtige neid sõjavideosid siis, lihtne
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
20.03.2026 20:07:45
|
|
|
Kas teil on viimastel päevadel YT täiesti kasutuskõlbmatu? Järgmise video juurde liikudes võtab mängima hakkamine 15-60 sekundit aega või ei hakka kunagi mängima. Mõnitav "Experiencing interruptions?" silt (ise throttlivad) ei kaogi enam ära, isegi kui video edukalt mängima hakkab. Silt proovib peitu minna, kuid silmapilgu möödudes hüppab tagasi. Nagu Bonzibuddy.
Uusim Brave, ofc ublock origin.
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
0 :: |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.03.2026 20:13:05
|
|
|
Premiumiga no problemo
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
20.03.2026 21:16:15
|
|
|
| Lihtsalt Brave brauser Androidis ja Windowsis Chrome + Ublock origin Lite, Sponsorblock lisaga, pole reklaame ja probleeme.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.04.2026 10:24:40
|
|
|
Kui saaks kuidagi AI loodud jama blokeerida. Puhkpilli puhuv kass võib olla korra tore vaadata, aga palju sellist asja ei tahaks näha.
Kuna 99% AI sisust on loodud shortsidena, siis pooliku lahendusena blokeerisin ära kõik shortsid. Ei kuule ega näe neid.]
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
04.04.2026 11:22:36
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
Kui saaks kuidagi AI loodud jama blokeerida. Puhkpilli puhuv kass võib olla korra tore vaadata, aga palju sellist asja ei tahaks näha.
Kuna 99% AI sisust on loodud shortsidena, siis pooliku lahendusena blokeerisin ära kõik shortsid. Ei kuule ega näe neid.] |
Siis ei kuule sa ka seda:
Spoiler 
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.04.2026 11:38:00
|
|
|
Puhas saast, ei hakka isegi klikkima, et rumalatrl ideid juurde ei tekiks toota
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
04.04.2026 11:44:37
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Puhas saast, ei hakka isegi klikkima, et rumalatrl ideid juurde ei tekiks toota |
1974 aasta lool on EMS VCS3 koodereid kasutanud ka Pink Floyd.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
04.04.2026 12:18:46
|
|
|
You must be fun at parties
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
09.04.2026 18:48:48
|
|
|
Sellise sammuga tulistavad endile jalga. Inimesed hääletavad jalgadega kui see liiga tüütuks muutub ja üle viskab.
Ma ise põhimõtteliselt kuulan YT vahendusel muusikat (Muusikavideod) aga vahel vaatan ka filme või muid videosid.
Ma olen juba päris mitu filmi vaadanud alternatiivsetest kanalitest nagu nt BiliBili.
OK reso on madal ja pole subtiitreid ja mõnelgi videol on audio minu jaoks liiga vaikne, aga vähemalt näeb ära ilma reklaamideta.
Praegu laseb YT sisselogituna umbes 1-2 reklaami keskmise pikkusega 1 minut (mõni on pikem mõni lühem, mõnda laseb vahele jätta mõnda mitte).
Olen harjunud ignoreerima, aga kui YT ka Eesti telekanalitega võrreldavaks reklaamTV'ks muutub, siis ilmselt vähendan vaatamist.
Agressiivne reklaamimüük ei pane inimesi praegusel ajal reklaamitut ostma ja kui reklaamid närvidele käima hakkavad siis võin üldse teleka kinni panna.
Olen nii mõnegi reklaami puhul lihtsalt audio vaigistanud reklaami ajaks (puldil tallanud vaigistusnuppu). Eriti närvidele käib Old Spice näiteks.
Selle vastu nad ilmselt ei saa (enne kui telekad suurkorporatsioonide poolt kaugteel seadistatavateks muutuvad nagu 2026 aasta autod
on remonditavad ja seadistatavad valmistajatehase ametliku hoolduspartneri kaudu). Siit siis tasub tähele panna, et uued AI'd ja bloat ning nuhkvara täistopitud telekatest tasub suure karega mööda käia. Praegu juba aeg, mida vanem on telekas seda parem (vähem privaatsuse rikkumist ning agressiivset pealesurumist).
Lihtsalt vanematele telekatele ei saa seda kõike peale toppida eriti, kui oled automaatsed uuendused keelanud.
Kogu saaga võib lõppeda sellega, et inimesed valivad teadlikult offline elustiili ja kõik need netihiiglased jäävad pika ninaga ja loodetud tuludest ilma.
viimati muutis BA79 09.04.2026 18:52:43, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
09.04.2026 18:48:57
|
|
|
| Kuidas saab reklaam niimoodi närvi ajada? Kas kõik on ikka hästi?
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
09.04.2026 18:56:36
|
|
|
Janis, Tüütu on. Ma ei osta ja käib närvidele kui surutakse peale et osta.
Mõne reklaami puhul häirib sisu, eriti kui lastakse luristamist või söögi-alla söögi peale kõhugaaside ja ravimite reklaame.
Mõnel juhul häirib reklaamimuusika, kas liiga agressiivne trummipõrin või liigselt kriiskav (netikasiinode reklaamid).
Ma tahan rahus taustas kuulata mitte ei pea koguaeg pead pöörama, et Skip klikkida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
09.04.2026 18:59:12
|
|
|
Oota sul tekib reklaamiga tunne et midagi surutakse peale? Ei ole vist ikka kõik hästi...
Ei pea ju vaatama...
|
|
| Kommentaarid: 209 loe/lisa |
   |
175 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
09.04.2026 19:08:06
|
|
|
BA79, arvad, et ma maksan premiumit niisama?
Just teleka pärast maksangi. Mujal on pohlad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
09.04.2026 19:51:13
|
|
|
jeesus188, Saan aru, aga ma leian, et kui kõige eest "tellimuspõhiselt" maksta siis ei jää varsti elamiseks raha.
Küllap tuleb aeg, kui see "premium" asendub mitmetasandilise süsteemiga, et väiksema raha eest natuke reklaami ja reklaamivaba eest maksad rohkem
kui asi väärt on. Tavaliselt on nii, et kui ettevõttel on piisavalt palju kliente (kriitiline piir on ületatud), siis lähevad ahneks ja tahavad veel rohkem teenida sest neile tundub, et see on kergelt teenitav tulu. Niikaua tõstavad hindu, kuni kriitiline mass tagant ära kukub. Aga see on ohtlik ja libe tee sest võib lõppeda hävingu ja pankrotiga.
Mõnel ettevõttel ei lähe sisuteenuspakkumisega juba praegu hästi. Sest inimesed loobuvad tellimustest kuna elukallidus sunnib tegema valikuid.
Dollar kukub praegu kivina. Neil seal lombi taga ei jää midagi üle, kui hindu järjest tõsta sest inflatsioon kiireneb ja dollari positsioon globaalsetel turgudel saab praegu lüüa.
Ma olen nõus taluma mõistlikus ulatuses reklaami aga mitte nii, et see sisu tarbimist või igapäevaelu liialt häirib.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|