praegune kellaaeg 20.06.2025 20:57:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tarts5
HV kasutaja
|
16.01.2015 15:11:45
Kodukino kõlarite võimendil aju läbi, kuidas kõlareid edasi kasutada? |
|
|
Nimelt kunagi aastaid tagasi sai ostetud Genius sw-hf5.1 5005 kodukino kõlarite komplekt kuid nüüd paranduses selgus, et võimendi osas on mingisugune aju läbi ja uut sellist ei leia. Nüüd on mul üle 5 toimivat kõlarit + subwoofer (koos võimendiga kastis). Kuidas oleks kõige mõistlikum ja odavam neid edasi kasutada. Mis seadet oleks mul vaja? Iseenesest on mul olemas üks Philipsi (kui mälu ei peta) ressiiver kuid sellel on otsad vaid nelja kõlari jaoks, lisaks oli tal mäletamist mööda vaid üks "kanal" ehk ei saaks nupust vahetada arvuti/teleka/muusikakeskuse vahel.
Ühesõnaga kas ja mis võimalused mul oleks olemasolevaid kõlareid edasi kasutada, milline seade tuleks selleks soetada?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccplazza
HV kasutaja

|
18.01.2015 15:38:17
|
|
|
Tavalised kõlarid võid ühendada selle resiivri taha, kui oomid sobivad ja liiga valjult ei kuula. Supakaga pole enam midagi teha. Parem oleks uus süsteem osta, sest arvatavasti need kõlarid ilma supakata suurt häält ei tee.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
olavsu1
külaline
|
21.01.2015 00:48:23
|
|
|
supakaltki süsteem välja ja passiivse kõlarina 5.1 ressiivri taha lihtne filtrike läheb vahele
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
21.01.2015 11:39:27
|
|
|
olavsu1 kirjutas: |
supakaltki süsteem välja ja passiivse kõlarina 5.1 ressiivri taha lihtne filtrike läheb vahele |
Mis mõttes? Võimendatud sub väljundiga ressiiver on vist suht haruldane asi, et seda spetsiaalselt p*ses Geniuse kastide pärast soetama hakata...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|