Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
17.01.2015 21:31:16
Roheline tuli tuuleklaasil: virtuaalne valgusfoor aitaks liiklusummikuid vähendada 40% |
|
|
Alatasa istuvad autod ristmikul punase tule taga, samal ajal kui teisest suunast ei tule ühtki autot. Ummikud tekivad seal, kus fooritsükkel ei vasta autode hulgale, mis tahavad ristmikult üle saada. Seda on küll püütud lahendada ristrmikukaameratega, kuid nüüd on Carnegie Melloni Ülikoolis tuldud välja veelgi efektiivsema lahendusega, mis vähendaks ummikuid kuni 40%.
Nimelt tuleb foorid muuta virtuaalseks ja paigutada sõitjate esiklaasile. Dubleerima võivad esialgu jääda ka tavalised rauast ja LED-idest foorid, kuid need on peagi kasutud.
Loe edasi: http://www.am.ee/virtual-traffic-light
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
18.01.2015 00:03:14
|
|
|
Just-just, selleks on vaja siduda kõik autod jälgimissüsteemiga jne... Ei taha üldse mitte, et igaüks minu liikumisi ja tegemisi jälgib ja aastaid hiljem väljavõtte vormis näha saab. USA ja teised suure venna paradiisid hoidku endale sellised asjad kthxbye.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
18.01.2015 01:03:47
|
|
|
No jah, kui nii kindel süsteem kunagi tehakse, siis meid enam ei ole siin planeedil, ma võin mürki võtta selle peale.
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
crashromeo
HV Guru

|
18.01.2015 01:34:14
|
|
|
sooty kirjutas: |
Just-just, selleks on vaja siduda kõik autod jälgimissüsteemiga jne... Ei taha üldse mitte, et igaüks minu liikumisi ja tegemisi jälgib ja aastaid hiljem väljavõtte vormis näha saab. USA ja teised suure venna paradiisid hoidku endale sellised asjad kthxbye. |
ja kes ütleb et sinu autokese sees ei ole mingisugust vidinat mis seda jälgimist juba teeb?
|
|
Kommentaarid: 165 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
18.01.2015 14:29:51
|
|
|
Et siis kõik vanad masinad sundlikvideeritakse või saavad tasuta uue süsteemi lisandina peale või saavad parajalt kopsaka sundväljamineku Enne igatahes ei saa 100% uuele süsteemile üle minna, vastasel korral on paras ports avariisid kohe hooleta...........
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
18.01.2015 15:49:28
|
|
|
crashromeo kirjutas: |
sooty kirjutas: |
Just-just, selleks on vaja siduda kõik autod jälgimissüsteemiga jne... Ei taha üldse mitte, et igaüks minu liikumisi ja tegemisi jälgib ja aastaid hiljem väljavõtte vormis näha saab. USA ja teised suure venna paradiisid hoidku endale sellised asjad kthxbye. |
ja kes ütleb et sinu autokese sees ei ole mingisugust vidinat mis seda jälgimist juba teeb? |
Hinnaklass ütleb. Pole isegi integreeritud kepsu. Ja igasugu 3-4 tähelistele asutustele, kes "lisavarustust paigaldaks", ma kindlasti huvi ei paku.
Eestis teostavad praegu sellist jälgimist vast ainult JUPO autode numbrilugejad. Igale politseiautole vist ei ole veel raha paigaldada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|