Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
volur
HV vaatleja
|
03.01.2008 22:25:30
|
|
|
Arvutikomplektid on normaalsed? Et sinna ei topita mingeid kasutatud osi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
08.01.2008 01:01:10
|
|
|
volur kirjutas: |
Arvutikomplektid on normaalsed? Et sinna ei topita mingeid kasutatud osi? |
Väga kahtlen, aga garantii olemasolu kohta tasuks üle küsida (odav komplekt sisaldab reeglina odavaid detaile). Detail mille ise soetasin, oli uus.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrik91
HV vaatleja
|
18.08.2009 18:59:07
|
|
|
Sain just täna sealt oma kasti kätte ja kõik on korralik ja uus, kõik vajalikud manualid ja draiveri plaadid olemas. samuti videokaardi jubinad composite ja dvi->vga jms.
Olen ka sealt varem ühe kasti tellinud ja töötab siiani probleemideta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
CrocSw
HV vaatleja
|
24.12.2009 00:28:36
|
|
|
21.12.09
tellisin ise kah sealt just, kättea peaks homme saama, nüüd kui neid kommentaare lugeda siis nac võttis mõtlema küll :S et suht krõbeda hinnaga ka mitte sellesmottes et seal kallis oleks vaid suht uus prose ja videokaart, aga jhh loodab et ei tule probleeme. eks ma lisan uue posti kui kätte saan, mis kogemus oli ja värki
23.12.09
täna siis läksin sinna, esimesena siis tahtsin arvuti kaant maha võtta et näha mis seal sees on, et arvuti oli algul kastis võttis selle nii välja et pööras kasti ymber, aga kast oli mingi cirka 0,5m maast ja pirraki vastu maad aga tema õnneks oli penopast ymber ja jäi terveks et see oli mu esimene miinus et lampi lihtsalt keerab ymber kasti ei hoia kätt all ega midagi. aga arvuti poole pealt installisin windowsi peale ja siiani veel koik toimib et kaup käes hind oli enamvähem ja midagi yllu öelda ei ole kuigi olid omad kahtlused, motlesin veel et ei võta sealt kohast arvutit et võib nac rohkem maksta vähe rohkem suuremas firmas Klickis või midagi taolist. kui kellelgi rahaga suht kitsas ja arvutit vaja siis minu poolt OKK Pood praeguse seisuga vähemalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar16
Kreisi kasutaja

|
05.03.2010 19:25:38
|
|
|
garantii ise täitsa toimib, ise ostsin sealt arvuti, kohe peale süsteemi installi ilmnes et graafika ei tööta, viisin poodi ja kohe vahetas tagasi, siis nüüd läks arvuti emaplaadiga garantisse, läks 2 nädalat aega ja pani uue emaplaadi, natuke uimane vend on aga muidu täitsa talutav, ainuke asi oli see et pani mu sata kaabli hakkama, aga väike kiri ja lubas uue kohe saata;)
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
28.09.2011 03:23:00
|
|
|
Millised muljed nuud sellest firmast on?
Sullerid voi ausad vennad? segavad uusi ja vanu asju kokku? voi koik nagu lubatud?
Kui kauaks firma pusima jaab?
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlip
HV vaatleja
|
06.11.2011 13:03:57
|
|
|
Tere. Plaanin ise ka sealt osta, kellelgi mõnd arvamust on aastast 2011?
Meilile vastasid küll päris kiirelt ning polnud keeleprobleemi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lilleke92
HV vaatleja
|
14.07.2013 22:26:41
|
|
|
ostsin mõned kuud tagasi sealt omale arvuti, siiani on kõik väga heas korras. Natuke alla 700 euri läks maksma, alguses ikka kartsin, et ehk on mingi kuradi pettur vms.. aga ei.. üks hommik telefon helises, et "Tere, helistan Teile ELS'ist, et Teile on pakk, olen 5 minuti pärast Teil maja ees." siis oli küll üsna õnnelik olla .
_________________ I Reject Your Reality, And Substitute My Own. |
|
tagasi üles |
|
 |
dannyman
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
25.07.2015 16:42:50
|
|
|
Selline koduleht kuulub naljakate veebilehtede teemasse ja ei tee au ühelegi firmale.
Sealt ei julgeks mina küll midagi osta.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|