praegune kellaaeg 19.06.2025 10:36:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
11.12.2014 11:40:13
|
|
|
Oled sa varem 50 giga kuus ületanud? Lepingus polegi tavaliselt paketi tingimusi kirjas, need on kodulehel ja tasub üldiselt välja printida, kuna vanade pakettide info võetakse mingi aja pärast lihtsalt maha. Siis jääb sulle vaid selle nimi lepingul ja võimalus teenusepakkujalt küsida, kuid nad võivad sulle ükskõik mida sogada.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
11.12.2014 15:54:31
|
|
|
LKits kirjutas: |
spanjel kirjutas: |
olen 2008.a saadik elisa mint pulka tarbinud ja novembris siis pandi see esmakordselt mahupiirangu ületamise eest kinni mul u. kuuks ajaks, arve pidin muidugi ikkagi ära maksma. siiani polnud mingit piirangut mul olnud, ei lepingus ega mujal. see ei tundu õige. |
Vaheta ära. Nimekirjast ilusasti näha, et Elisa on kõige kliendivaenulikum enda kiiruste ja piirangutega. |
...olenevalt paketist saad halvema. Vanad paketid on siiani konkurentsitult parimad.
A'la mobiilinett 6€ kuus 2Mb alla/1Mb üles ning piirang 50GB. 3G pakette vist enam ei müüda ning uued Elisa paketid on jah absurdselt kallid.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.12.2014 17:38:43
|
|
|
Nüüd siis jõudis järjekord ka minuni ja üritati telefoni teel uut paketti pähe määrida. Rääkis 4G-st. Vastasin, et sim on tahvlis ja tahvel 4G-d ei toeta, seega pole minu jaoks hetkel argument. Siis rääkis, et saaksin ikka 3g võrgus ka parema kiiruse..... ja hakkas jälle patrama kuidas 4G ikka palju toredam on. Ütlesin uuesti, et mul pole sellest 4G-st halligi kasu kui seade seda ei toeta ja hakkas jälle uutest pakettidest rääkima. Oh jah, ei kuula nad vist üldse, mis klient neile vastab. Lõpuks oli tädi väga pettunud häälega, kui ütlesin et ma ikkagi ei soovi nende uut paketti.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
20.12.2014 03:37:13
|
|
|
Kui koor on riisutud ja müügiargumendina näiv "uudsus" kadunud, avavad niikuinii 4G ka vanadele pakettidele. Kui kõned ka üle 4G käima hakkavad (VoLTE) või siis hoopis 2G-sse fallback jäetakse, tuleb ehk ühel hetkel hoopis teade, mis tähtajal operaator 3G kola mastidest kokku korjab. 2G kraami hoitakse tõenäoliselt kauem püsti, kuna puhtalt kõneside jaoks on see olulism kui 3G värk.
Fallback on üldiselt suht ebaelegantne lahendus ja seepärast pole mina seni ka 4G-d ülearu ihanud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.12.2014 14:08:10
|
|
|
tsitaat: |
Fallback on üldiselt suht ebaelegantne lahendus ja seepärast pole mina seni ka 4G-d ülearu ihanud.
|
Absoluutselt nõustun, mul pole elusees niipalju kõnesid ära kukkunud kui nüüd 4G ajastul.
Selge suund arenguks on olemas.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|