praegune kellaaeg 26.06.2025 23:44:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
09.12.2014 08:41:16
Samsung S2 plus 9105P probleemid |
|
|
Telefon kulutab ebamõistlikult akut. Sooviks teada kas tegu on Tele 2 eripäraga või on telefon katki. Telefonil on pool aastat vana, garantiiga, viimased uuendused peal ja seda on üldse korralikult hoitud.
Täpsem info ja pildid aku kasutuse kohta on siin http://varia.net63.net/t1/
Nagu eelnevalt lingilt näha, siis esimene nädal töötas korralikult. Teisel nädalal, peale tunnist kõnet hakkas akut kurnama. Sarnast jama akuga tuleb ette korra kuus või rohkem.
Tele 2 infoliin soovitas ainult mobiili Tele2 võrku lukustada. Nende jutu järgi sellel ajavahemikul kohaliku mastiga jamasid polevat olnud.
Mida arvate, kas telefon katki või mobiili võrk jamab? On selline asi võimalik, et võrguvea pärast minu telefon teeb resetti?
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
09.12.2014 12:41:32
|
|
|
Kehva leviga sööb ka akut.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
10.12.2014 04:41:32
|
|
|
Täna helistati Tele 2-st tagasi. Palusin neil eile uurida, mismoodi minu telefon nende võrgus käitus sellel ajavahemikul. Soovitati telefoniga garantiisse minna. Number ei pidavat võrku registreeruma, lukustama vms. Anti lootust, et piisab tarkvara värskendamisest.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|