Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
03.12.2014 11:26:44
Hiir ja klaviatuur töötavad BIOS-is aga ei tööta Windowsis. |
|
|
Täna tekkis formatit tehes esmakordne probleem. Nimelt Win 7 "kenasti" (Win 8 pealt tagasi Win 7 peale revertimine on üks hullem keberniit, mille kohta võib oma foorumi teha) installitud ja paar korda restarditudki, et draivereid installida. Lasin MSI kodulehelt peale MSI Z97 Gaming 5 mobole mõeldud chipset draiverid ning pärast restarti töötas kõik ideaalselt. Seega välistan siinkohal selle, et chipset draiverite install keeras millegi tuksi. Üsna pea pärast võrgukaardi draiverite installi hakkas windooza tegema kohe oma "hirmvajalikke" updatesid ning pärast ühte sellist update'i tegin jälle restardi ning logon screenile jõudes lihtsalt klaver ja hiir ei tööta. Olen proovinud käivitada Safe Mode /w Networking, tavaline Safe Mode, Safe Mode with command prompt ja tulemus on jätkuvalt null, ehk ei töötand vastavad input seadmed ka siis. Samas kui login BIOS-i sisse, siis seal töötavad mõlemad probleemideta. Lisaks pean veel mainima, et logon screenile jõudes läheb põlema klaviatuuri "Scroll Lock" tuluke ning hiire alumises osas olev punane tuluke. Olen umbes 2h erinevaid foorumeid külastanud ning seal pakutavad lahendused on mul võimaluse piires (see tähendab, et kui keegi soovitab control panelist teha USB draiveritele reinstall/update, siis see jääb tegemata põhjusel, et ma ei jõua kuidagi sinnani )läbi proovitud. Kas on kellelgi veel sellist probleemi tekkind pärast värsket formatit? Kui on, siis mis lahendus viis tulemuseni teil?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.12.2014 12:11:04
|
|
|
Tõenäoliselt USB3 driverid ei sobi. Tõmba tootja kodukalt driverid ja installi peale. Peale restarti tõenäoliselt asi hakkab tööle.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
03.12.2014 12:29:26
|
|
|
Kuidas sa installid kui hiir ja klaviatuur ei tööta? Tuleks vist jälle nullist installi alustada.
Pealegi, seal peaks ju ka USB2 pesad olemas olema. Need ka ei tööta?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.12.2014 12:33:08
|
|
|
Profiilis oleval emaplaadil on kindlasti 2tk USB2 pesasid, mis peaksid igast asendist töötama. Kui ei tööta, on tõenäoliselt juba eos lihtsam uus Win peale lasta.
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
03.12.2014 12:36:30
|
|
|
Olen proovinud kõik pesad läbi. Nii USB3 kui USB2, draivereid installisin nii, et väline kõvaketas oli USB3 pesas, seega võib eeldada, et töötavad nii USB3 kui USB2 pesad. Aga kahjuks on kogemus näitand, et Windowsi puhul ei saa midagi eeldada.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.12.2014 12:41:45
|
|
|
Siis on midagi untsus ja lihtsam on otsast peale hakata...
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
Helseth
HV kasutaja
|
03.12.2014 13:31:09
|
|
|
PS2 hiirt ei ole kusagilt korraks kasutada?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
03.12.2014 13:58:17
|
|
|
Ei ole jah kahjuks. Sellega peaks tõesti igasugune draiverite kala kaduma. Lihtsam on vast teha tõesti uus format. Parem raiskan 45 min selle peale, kui üritan pool päeva parandada mingit ajuvaba viga.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
04.12.2014 06:43:37
|
|
|
Kui Tallinna inimene, siis võin laenata ps/2 hiirt.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
04.12.2014 10:45:20
|
|
|
Andsin alla. Tegin kiire formati ja nüüd töötab kõik nii kuis peab. Tegin Tom's Hardware foorumisse ka posti, panin samad andmed ja probleemi kirjelduse sinna ning, ma ei taha abipakkujate kohta kuidagi halvasti öelda, aga mingid debiilikute hordid lihtsalt spammisid, et lase Control Panelist viimasena installitud updated maha ja siis hakkab tööle. De fuck nagu, kas attention span on nii lühike, et ainult pealkirja jõuab läbi lugeda ja probleemi kirjeldust mitte? Õnneks on siin ka ikka asjalikke inimesi, kes viitsivad ennast, kasvõi harimise eesmärgil, probleemi sisuga kurssi viia.
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|