praegune kellaaeg 19.06.2025 00:37:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mxr
Kreisi kasutaja
|
27.11.2014 23:13:26
VGA to HDMI uleminek |
|
|
Selline lugu, et laptopil ainult vga väljund. Aga teleril hdmi . Kuidas ühendada omavahel need 2 .
Vaatasin et on olemas küll konverterid aga siis peaks veel eraldi heli ka vedama ja seda ma ei taha .
dell d 3000 usb dock sobiks aga suhteliselt kallis. Arvuti ja syler asuvad erinevates ruumides ja kasutan momendil 10m hdmi kaablit teise arvutiga.
Või äkki on wireless võimalus olemas ?
Fullhds tahan rahus filme ja vahel ka mänge mängida mis oleks parim lahendus teie arvates ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
28.11.2014 00:36:46
|
|
|
Mis teleriga on tegemist? Filmide osas on lahenduseks DLNA, eeldusel, et teler on võrgutoega. Kui teler on ka Wifi Ready või omab juba võrgukaarti, siis pole traadita ühendus probleemiks.
Mängude osas on soov telerit monitorina kasutada? Seal jäävad variandid, mis on Sinu poolt juba välja toodud. Ma ei usu, et praegu on turul mõni seade, mis tagab traadita ühenduse puhul ühenduse stabiilsuse ja talutava latentsuse. Oleneb ilmselt kõige rohkem mängudest, aga selle teemaga ma kursis ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mxr
Kreisi kasutaja
|
28.11.2014 22:30:49
|
|
|
Fortran kirjutas: |
Mis teleriga on tegemist? Filmide osas on lahenduseks DLNA, eeldusel, et teler on võrgutoega. Kui teler on ka Wifi Ready või omab juba võrgukaarti, siis pole traadita ühendus probleemiks.
Mängude osas on soov telerit monitorina kasutada? Seal jäävad variandid, mis on Sinu poolt juba välja toodud. Ma ei usu, et praegu on turul mõni seade, mis tagab traadita ühenduse puhul ühenduse stabiilsuse ja talutava latentsuse. Oleneb ilmselt kõige rohkem mängudest, aga selle teemaga ma kursis ei ole. |
DLNA tugi on olemas kūll aga sooviks siiski ,et desktop stream oleks ja teler toimiks monitorina.
Vga to hdmi yleminek on ka vōimalus aga siis tuleks veel eraldi audio jaoks kaabel vedada.
Vahemaa ka pikk kuna eraldi ruumides seadmed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
29.11.2014 14:16:46
|
|
|
Selge, siis sain õigesti aru. Kuid ikkagi - juhul kui on soov telerit monitorina kasutada, oled ju teleriga ikkagi ühes ruumis? Muul juhul ei oleks ju asjal väga mõtet?
Kuna Su sülearvutil on vaid VGA-liides, siis ainsaks universaalseks lahenduseks on Miracasti tehnika. Üks odavamaid pluginaid on EZCast, mida võib leida kasvõi eBay vahendusel. Tõenäoliselt leiab seda tehnoloogiat ka kohalike edasimüüjate käest, kuid selle kohta peab siis täpsemalt otsima. Enne ostu tasub muidugi lugeda arvamusi (ka kodumaiseid, nt Androidi foorumis), milleks üks või teine seade on võimeline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|