praegune kellaaeg 19.06.2025 00:37:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
01.12.2014 14:52:55
Win 8 page up nupp kiilub HP Probook 455 |
|
|
Mure selline, etsai klickist soetatud tööläpakas HP Probook 455 G1 ja vist juba esimesest päevast saati (nädal aega vana) selline jama, et nagu page up nupp vajuks ise alla.
Peale 5-10 minutit tööd hakkab kogu arvuti ülesse scrollima. Neti browseris ei saa alla scrollida - läheb kohe ülesse tagasi. Desktopil on alati aktiivne kõige esimene ikoon e. my computer - isegi kui ma teen muul ikoonil topelt klõpsu, avab arvuti my computeri ja kui avada alt paremalt nurgast kalender siis hakkab ka kuude kaupa ajas tagasi kerima kalendrit.
Kui ma vajutan suvalisele nupule siis kaob viga ära ja mingi 5-10min pärast hakkab jälle pihta.
Nupp ise füüsiliselt käib sujuvalt ülesse alla ja tundub pigem software kamm. Viiks hea meelega klicki tagasi aga ehk saab teie abiga kiiremini korda.
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
tagasi üles |
|
 |
kakukeo
HV Guru
|
01.12.2014 17:40:14
|
|
|
See on softi viga. Omal oli sama asi samsung r510ga ning aitas vaid clean install
|
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
09.12.2014 15:41:58
|
|
|
See on riistvara viga, kui saad vii tagasi. Naljakal kombel oli enda Klickist ostetud hoopis teise arvutiga Lenovo B590 täpselt sama probleem, isegi sama klahviga. Mingi Klicki eripära vist
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
09.12.2014 16:03:17
|
|
|
Selle hetkeni, mil ma seda teemat kirjutama hakkasin, arvasin ma, et viga on hoopis up arrow key-s e. ülesse nool. Siis tuli pähe, et äkki hoopis page up nupp. Ma klõbistasin seda mõned korrad ja praegu toimib. Ma ei tahtnud teemat maha võtta, sest äkki tuleb viga veel tagasi.
Peaks vist ikkagi igaksjuhuks klicki sellest teavitama, et kui kunagi jälle jamama hakkab, siis lihtsam asja lahendada.
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|