praegune kellaaeg 18.06.2025 15:39:40
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
18.12.2014 01:25:29
Heli mure |
|
|
Nii selline mure, mis tegelikult tekkis juba ammusest ajast .
Sain siis umbes 2010 aasta endale Creative A200 2.1 kolarid millega kuulsin/kuulen siiani vaga hasti footstepe ja muid heli COD4, ET . Kuna olen haige sound whore siis kes see sul mangib tavaliste kolaritega seega sai peale monda aega endale ostetud mingised kallid Razeri klapid (2010 a endiselt), jaa taitsa lopp eikuulnud ega saanud mitte midagi aru, heli oli nii vale ja valetas haigelt. Viskasingi klapid nurka ja kasutasin oma heasi Creativesi edasi...
Olen kuni tanaseni oma Creativitega endiselt hakkama saanud kuniks arvasin, et ehk on motet uuesti proovida klappe ehk oli Razerid vigased ja saigi ostetud endale Siberia V2 ja sai kohe hakatud proovima heli AW's ja ikka nii pekkis eikuule eisaa mitte midagi aru ja ometi oma 5a tavaliste kolaritega saan vaga t2pselt aru kus on vaenlane, kas uleval all , nurgataga, kui kaugel minust v eitea kuskohas peidus ja jooksmas, proovisin ka oiget sound game kus sound tootab ideaalselt ja seal ka klapid valetasid nii hullult, et viska need klapid minema.
Mis toimub kutid? Vaevalt, et 2 korda sain ambrisse astutud, masendav teema...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
18.12.2014 18:06:07
|
|
|
Kõrvaklapid vaevalt, et valetavad, helikaardi seadeid näpi pigem. Front panel jack detection, sisse -välja, headphones stereo, ja muid kombinatsioone. Mina loogikast aru pole saanud, mõni kombinatsioon töötab, mõni mitte. realteki enda driveris saad järgi ka testida kohe kas sourround töötab või mitte.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|