praegune kellaaeg 25.06.2025 10:36:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fukiku
Kreisi kasutaja

|
07.12.2014 20:30:10
X-i konfimine XBMC jaoks |
|
|
Sai hiljuti kokku pandud üks väike ja vaikne kast ASRock Q1900-ITX emaplaadi baasil, mis võiks ja peaks Intel HD 4000 graafikat omama. OS-iks on seal hetkel Debian wheezy (sest OpenMediaVault jookseb selle peal). Nüüd tekkis ka tahtmine XBMC seal peal käima ajada, et saaks sama kasti HTPC-na kasutada. Nüüd on aga häda, et see va XBMC ei taha käima joosta, sest Xorg pidurdab.
XBMC käivitamiseks kasutasin praegu sellist meetodit:
Esimene katse käivitamiseks lõppes sellega, et XBMC jooksis käima, aga näitas veateadet, et tema tahab Hardware acceleration'it saada. Sellest jäi mulje, et ilmselt X mingi draiveriga käima jooksis, aga mitte Inteli draiveriga.
Siis kaevasin natuke veel edasi ja mõtlesin, et prooviks wheezy-backports repost uuemat inteli draiverit. Selle peale on tulemuseks teade, et No screens found.
Google soovitas, et võiks proovida X-i enda automaagilist konfimist.
See lõppes teatega "Number of created screens does not match number of detected devices." ja "configuration failed". Genereeritud konfifailist polnud ka tühjagi kasu.
Googledada olen üritanud üht ja teisipidi, aga minul on mõistus otsas. Kuidas ma selle sindrinaha ära konfima peaks nii, et mul XBMC standalone's ilma igasuguse töölauakeskkonnata jookseks?
Vana draiver, v. 2.19:
Xorg.log xinit xbmc
Xorg.log -configure
Automaatne Xorg.conf
Uus draiver, v. 2.21:
Xorg.log xinit xbmc
Xorg.log -configure
Automaatne Xorg.conf
_________________ Foxic is just a simple fox
Enne kui sa küsid oma küsimuse - küsi seda vannipardilt! Rangelt soovitatav enne programmeerimise alafoorumisse uue teema tegemist. |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|