praegune kellaaeg 16.06.2025 23:56:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
overgrow
HV kasutaja

|
26.10.2014 22:51:35
Probleemid HTC one m8 ja elisa võrgus kõnede vastuvõtmisega 4Gs olles? |
|
|
Tere,
kas kellelgi teisel on esinenud ka antud probleemi. Nimelt ei helise mu telefon (kui inimene helistab, temal telefon kutsub), kuid minu telefon ei näita ei vastamata kõne ega helise. Probleem on ainult siis kui on sisse lülitatud 4g LTE ühendus. Lülitades telefoni ainult 3.5 G režiimi kõik toimib.
Telefon peaks ennast lülitama kõne ajal 4Gst ümber gsm/wcdma-sse üle, kuid ei paista seda tegevat. Elisa klienditeenindus ei suuda asjast aru saada ega soovi aidata. Ise leidsin googledades, et Ameerikas osadel sama probleem teatud operaatori võrgus ja HTC mudelitega. Oskab keegi targem kommenteerida? Äkki on asi sellest, et Elisas on hakanud 4G kõnesid testima ja midagi peeti keeranud?
Ette tänades
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
2 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mxxm88
HV kasutaja
|
27.10.2014 10:05:27
|
|
|
Mu m8 on enamuse ajast Tele2 4g võrgus ja pole selliseid probleeme kordagi esinenud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
27.10.2014 14:54:09
|
|
|
Küsi Elisast järgi kas neil töötab võrgus fallback 4G pealt 3G või 2G peale kui kõne sisse tuleb.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|