praegune kellaaeg 17.06.2025 12:56:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
02.06.2013 17:59:51
|
|
|
selge, võtan homme varuaku kaasa ja laen enne ära. 13-14-ni olen kinni (tööl koosolek), aga muul ajal peaks aega leidma küll. helista hommikupoole, mis ajal tuled.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
03.06.2013 19:48:48
|
|
|
Viiepaiku või pärast veidike
EDIT: Sai ära proovitud, aku mul jah kutu.
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
07.07.2013 11:20:34
|
|
|
Turgutaks natuke teemat.
Ajasin enda Defyle CM10.1 peale, kuid mobiil-ID ei tööta. SIM Toolkit appside all ilusti olemas, kuid ei tööta. Operaatoriks Tele 2, mõni lahendus?
Lisaks aku kulu meeletu, 50% 4h-ga. Seaded samad, mis orig romiga.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
meie
HV kasutaja
|
08.07.2013 21:38:31
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
CM10.1 mul nii mb525 kui mb526 peal töötamas. Mingit aku jama pole. Käib ilusasti paar päeva tavapärase näppimise juures. M-ID töötamiseks on JB peal nõutav, et SIM kaart oleks PIN-kaitsega. Peale ROMi flashimist tegid ikka puhastuse (cache+dalvik)?
Andrus |
PIN kaitse = PIN koodi küsimine käivitamisel? Kui jah, siis see on aktiivne.
Aku - vana ROM oli u 20% vastupidavam aku poolest. Ei nurise aku pärast, alati saab laadida. Mobiil-ID on aga vajalik ning selle peab tööle saama või tuleb originaal ROM-ile tagasi minna.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
06.08.2013 02:44:46
|
|
|
Minu pea poolteist aastat vana Defy+ ekraan näeb nüüd igatahes välja selline:
Tolmukindel telefon? Lisaks on ka akukaant eemaldades seal alati hirmus kogus tolmu vahel olnud - ei saagi aru, kas mulle on sattunud mingi vigane eksemplar, või on see IP67 sertifikaadi jutt ulme. Töökeskkond ka täiesti tavaline kontor-tasku.
Võtsin telefoni pulkadeks lahti aga seda ekraani-liiva puhastada ei olegi võimalik, kuna see jama on ekraanikihtide vahel ja neid eraldama ei olnud isu hakata. Vaatan, et hiinlased müüvad Ebay's kuue taala eest asendusklaase. Tõenäoliselt mingi kahtlane mitteoriginaal...
Eks pensionile saatmise aeg vist läheneb - vasakpoolne menüünuppude valgustuslamp on ka otsad andnud...
--EDIT 06.08.13--
Tundub, et peale tänaseid üritusi uuesti vana Gingerbread peale saada, lõppes nüüd sellega, et mu Defy+ on lootusetult "bricked".
RDS Lite võtab jutule, flashib kenasti ära aga peale restarti näitab mõnda aega valget tulukest ning buutima ei hakka. Mitte ainumaski sbf. Jääb ainult punane M ekraanile ja kogu moos. Stock recovery ka ei toimi, niiet midagi wipe'da ei ole võimalik. Suhteliselt f*cked seis..
Ühel tegelasel olla sama olukord tekkinud iseenesest, keset ööd
Lugu on veel eriti narr, kuna tellisin Ebay'st veel uue ekraanigi koos raamiga. Kellel huvi on, eks võtku siis ühendust..
Ahjaa - nuppude tuled kustusid ka vahepeal lõplikult. Tuli välja, et olevatki tüüpviga. Aga see pole vist hetkel enam üldse asja juures oluline...
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
06.08.2013 11:21:05
|
|
|
Mul Defy jaoks ostetud mingi 7-8€ riidest ümbris hüpersupermarketist (vist Rimist kui see kunagi veel selliseid asju müüs)
ekraani ümber "tolmuranti" pole ning ekraan ise suht puhas (v.a. teisel nädalal tekkinud kriimustus- Gorilla Glass my ass ) aga kaane vahelt koguneb tolmu küll, allpoolt, kinnitusklambri juurest-vahelt
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
07.08.2013 00:30:03
|
|
|
Andrus Luht kirjutas: |
pinTero, ma olen omal ühe bricked defy ellu äratanud erinevaid sbf'e katsetades.
Ära anna alla.
Proovi kõige uuemaid.
Seal oli mingi selline lugu, et kui kord oli üle teatava taseme uuendatud siis vanemad sbf'id enam ei tööta (mingi bootloaderi teema).
Lae aga xda dev'ist uuemaid sbf'e ja saad asja uuesti tööle.
 |
mul oli aasta alguses sama seis, kirjutasin ka siin lühidalt.
xdadevelop foorum aitas välja ikka, mingi spets "hiina rom" on, mis levi ei leia Eestis, aga sealt saab juba edasi fläshida.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
07.08.2013 18:14:46
|
|
|
Paraku tundub, et asi on ikka täitsa hapu
Sellest "spets" romist ja õpetusest ei ole paraku abi, kuna mul oli seal peal juba uue bootloaderiga ROM (4.5.1-134_DFP-231 BL7). BL7 tarvis on siis mingi ära häkitud 231 CEE sbf, mis peale lastes oli kohe root accessiga..
Proovisin erinevaid 231 ametlikke romme, aga kasu ei midagi.
Siis proovisin viimases hädas veel neid kõige uuemaid DFP-2311 ja DFP-2312 romme. Tulemuseta.
Nüüd on veel võimalus teha downgrade ainult DFP-188 peale, ning root õigustest võib und näha, kui tööle saaks. Emb-kumb sbf aga loomulikult jälle ei buudi.
Kogu see jama sai tegelikult alguse, kui tahtsin uimase CM10 asendada uuesti MSGinger v5'ga. Kõigepealt see häkitud CEE sbf selga, buutis ilusti üles. Siis MSGinger install ning jäi samasse seisu, mis praegu. Stock recovery Wipe ka ei aidanud.
Siis lugesin kusagilt, nagu peaks enne MSGinger v5 installi olema peal v4. Jälle see häkitud sbf peale, MSG v4 peale, kõik töötas. Siis lasin peale MSG v5 ja jälle sama seis - M logo ees ja ei buudi.
Ning kui nüüd taas see häkitud sbf peale sai, siis ei buudigi enam mitte mingis asendis.
Sürr värk igatahes. Võibolla suutsin siis nende MSGinger versioonidega mingi anomaalia tekitada, millele lahendust vist ei olegi..
Bootloader oleks justkui korras aga isegi stock recovery'ni igatahes ei buudi.
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
07.08.2013 18:55:17
|
|
|
nagu kirjutasin, oli mul ekraan täiesti pime ! mitte M-igi ei tulnud ekraanile, isegi Punast M-i mitte.
ainult laadimisel süttis led üleval servas .
ja sain tööle.
kaupz kirjutas: |
07.01.2013 23:06
proovisin mobiil-id otsingutel erinevaid rom-e xda-developers foorumist.
wiui ja cm9 ja cm10 ja ...
lõppes sellega, et Recoveris ei tundnud mälukaarti ära,
vahetasin recovery versiooni ja oligi "korras"
telefon ei läinud tööle, ei Bootloaderisse, ega kuhugi.
ainult valge led põles laadijaga !!!
õnneks RSD-lite tundis telefoni usb otsas ära.
mitu päeva maadlasin, vahepeal sain cm7 tööle,
siis tuli välja et Rom mälu oli 1,24gb pealt jäänud 128mb.
sest üks samm oli vahele jäänud, kuhu mu telefon ei lasknud minna, kuigi õpetuses oli kirjas.
nüüd telefon jälle töökorras, cm7 viimane ametlik,
päris kiire, aga mobiil-id ikka ei tööta.
mingi vahepealse "fix" romiga töötas Elisa Mobiil-ID !!!
aga sellel polnud levi, oli võrgulukus ilmselt.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7455934#7455934 |
kui RSD-lite ära tunneb usb otsas (vist enne ühendasin juhtme telefoniga ja siis lülitasin sisse, või üldsegi oli aku tagant !
ning aku külge ühendamisega läks RSD ühendusse ) siis saab asja veel.
tsitaat: |
Common Problems/Questions
Black Screens when booting up: Tried to install a version of Android with a lower CG Version than the one currently on the phone.
Weird behavior after installing a Fixed SBF: Install a matching Nandroid backup with your SBF, and remember to clear Cache/Dalvik Cache using Recovery.
Installed full Gingerbread SBF and can’t go back to another rom: aha! We have a issue here!, latest Stock Gingerbread full SBFs comes with a Version 5 of the CG, meaning until not long ago you were pretty much screwed. But wait, there is hope! A one kind Éclair has been found in China Defys that comes with Version 5 CG!.
How to fix it:
Method 1:
Download this SBF and Flash it
[[[ siin tegin Android menüüs Factory reset ja sain kaduma läinud sisemälu tagasi 1,24GB !!! ]]]
Root your Phone
Download 2nd Init 1.4.2 and Install ClockworkMod Recovery
Download and install this Nandroid Backup << File is Back, thanks Ichibanme again!>>
Enter Recovery, Wipe Data/Cache
After wiping, turn off your phone
Turn it on and get immediately into Bootloader mode
Flash this Fixed SBF
Delete Data/Cache again and reboot.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1216982
|
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
18.08.2013 20:14:56
|
|
|
kaupz - Ei saa mitte
See õpetus käib ju vana Eclairi kohta. Ma ei saa midagi muud alla CG 7 versiooni lasta (downgrade'i ei saa ju teha).
Ennist küll vaatasin valesti tabelit, ehk siis ka uusimaid 2311 ja 2312 saab siiski ka downgrade-da 231 või 188 peale:
4.5.1-134_DFP-188 --> BL7 - CG31.smg version is 7
4.5.1-134_DFP-231 --> BL7 - CG31.smg version is 7
4.5.1-134_DFP-2311 --> BL7 - CG31.smg version is 7
4.5.1-134_DFP-2312 --> BL7 - CG31.smg version is 7
Proovisin igasugu erinevaid variante, aga ei mingit muutust..
-EDIT 18.08-
Uskumatu lugu aga mu Defy hakkas ise tööle. Tundub, et imenipp seisnes vist pikemalt ilma akuta seismises.
Katsetuste vahepeal, kui usb juhtme traatidest akut laadisin jms., oli ilma akuta olekut paar tundi kindlasti. Nüüd viimati aga pea terve nädal.. Mine võta kinni, kas oli juhuslik õnn või aitas tõesti seismine. Stock wipe'i ja aku eemaldamise elas kenasti üle, seega näib, et töötab. Hetkel ametlik 4.5.1-134_DFP-231 peal ja rohkem flashida küll ei julge. Eks läheb müüki, kui uus ekraan saabub..
Nüüd telefoni lammutades said ka ennist kirutud tolmuprobleemid ilmselt vastuse: ekraani seespoolne pehme tihend oli ühest kohast silmnähtavalt rebenenud (tehasepraak!?). Aku kaane alla sattuv tolm ongi aga normaalne, kuna kummitihend on tegelikult ainult ümber aku, mitte aga ümber kaane. Seal ei olegi tolmu ega vee eest midagi kaitsta vaja.
|
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
ants40
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|