praegune kellaaeg 21.06.2025 08:49:05
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aq
HV kasutaja
|
17.10.2003 19:18:03
WMA9 mängima Windows Media Playeri versioonis 6.x op süsteemides W95, W98, ME |
|
|
Nii, taas wma-teema.
Öelge palun, inimesed. Kas on võimalik panna WMA9 koodeksisse kodeeritud faile tööle ka Windows 95 põhjaga op-süsteemides. Ma arvasin, et see, mis koodeksiga on lugu kodeeritud ei oma tähtsust (nagu mp3 puhul) selles, kas player suudab teda mängida. Kui player-tarkvara on loodud ühte formaati toetama, siis ta mängib ette selle formaadi igal juhul, hoolimata sellest, et näiteks koodeks on uuem kui tarkvara versioon.
Ometigi ehmusin täiesti ära, kui avastasin, et enda arvutis WMA9-ga kodeeritud failid ei hakka mängima minu venna Win98 masina Windows Media Playeri versioonis 6.x millegagi. Nimelt on mulle hädasti vaja, et just see player oleks võimeline kõigis Win-op-süsteemides alates 95-st mängima WMA9 faile.
Kuidas seda saavutada?
EDIT:
Märkus - Winamp muidugi mängib neid kõigis masinates; kuid mul on ilmtingimata vaja, et süsteemi sisseehitatud WMP6 suudaks neid mängida; muud playerid seda teevad, aga neist ple kasu...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aq
HV kasutaja
|
17.10.2003 23:45:48
|
|
|
Hea seegi... kuid siiski, nagu ma eeldasin - on eelnevalt vaja installeerida MediaPlayer 9... aga asi seegi, et ametliku lehe kaudu sain teada, et niisugune tugi ikkagi on olemas. Proovin sellega hakkama siis saada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|