Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  WMA9 mängima Windows Media Playeri versioonis 6.x op süsteemides W95, W98, ME märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Aq
HV kasutaja

sõnum 17.10.2003 19:18:03 WMA9 mängima Windows Media Playeri versioonis 6.x op süsteemides W95, W98, ME vasta tsitaadiga

Nii, taas wma-teema.

Öelge palun, inimesed. Kas on võimalik panna WMA9 koodeksisse kodeeritud faile tööle ka Windows 95 põhjaga op-süsteemides. Ma arvasin, et see, mis koodeksiga on lugu kodeeritud ei oma tähtsust (nagu mp3 puhul) selles, kas player suudab teda mängida. Kui player-tarkvara on loodud ühte formaati toetama, siis ta mängib ette selle formaadi igal juhul, hoolimata sellest, et näiteks koodeks on uuem kui tarkvara versioon.

Ometigi ehmusin täiesti ära, kui avastasin, et enda arvutis WMA9-ga kodeeritud failid ei hakka mängima minu venna Win98 masina Windows Media Playeri versioonis 6.x millegagi. Nimelt on mulle hädasti vaja, et just see player oleks võimeline kõigis Win-op-süsteemides alates 95-st mängima WMA9 faile.

Kuidas seda saavutada?

EDIT:
Märkus - Winamp muidugi mängib neid kõigis masinates; kuid mul on ilmtingimata vaja, et süsteemi sisseehitatud WMP6 suudaks neid mängida; muud playerid seda teevad, aga neist ple kasu...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sosssepp
HV veteran
sosssepp

sõnum 17.10.2003 21:50:19 vasta tsitaadiga

Kas WMA9 koodekit ei saa microsofti lehelt? Vaata http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/download/default.asp
Esimesest valikukastist vali Codecs installation package, ja siis alla valikud tulevad. Ise proovinud pole aga ehk lahendab mure.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 75
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aq
HV kasutaja

sõnum 17.10.2003 23:45:48 vasta tsitaadiga

Hea seegi... kuid siiski, nagu ma eeldasin - on eelnevalt vaja installeerida MediaPlayer 9... aga asi seegi, et ametliku lehe kaudu sain teada, et niisugune tugi ikkagi on olemas. Proovin sellega hakkama siis saada.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  WMA9 mängima Windows Media Playeri versioonis 6.x op süsteemides W95, W98, ME
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.