praegune kellaaeg 23.06.2025 15:12:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkSky
HV kasutaja

|
28.09.2014 15:22:57
Internetiraadio vastuvõtja |
|
|
Kas kellelgi on kogemusi raadioaparaatidega milledega saab kuulata internetti srtiimitavaid raadiojaamasid? Kas Eestis on võimalik nendega ka kohalikke jaamasid (Raadio2, Vikerraadio, Elmar jt) vastu võtta? Ma ei pea silmas ainult internetti striimitavaid jaamasid.
Kui jah, siis mida arvate sellest raadioaparaadist:
http://www.euronics.ee/t/7994/raadiod-ja-magnetoolad/internetiraadio-scott/rxi400wl
Tasub osta või mitte?
Teatud raadiojaamadel on minu kandis (Kesk-Eesti) kehv levi ja arvutist on ka tülikas kuulata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.09.2014 17:44:58
|
|
|
Kui õhus wifi levib siis ma ostaks mõne suvalise vana Androidiga mobla + miskid väiksed võimendusega kõlarid.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
28.09.2014 18:08:19
|
|
|
Raspberry pi?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
28.09.2014 18:15:56
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Kui õhus wifi levib siis ma ostaks mõne suvalise vana Androidiga mobla + miskid väiksed võimendusega kõlarid. |
Wifi olemas. Olen ka ise sellise lahenduse peale mõelnud. See oleks plaan B kui ei leia valmis lahendust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.09.2014 18:32:31
|
|
|
Raspberry Pi sobib siis kui on eetriga ühendus olemas. Wifi tähendab veel ~10-15 eurost väljaminekut + peab ise mõnevõrra "häkkima". Samas teekond tulemuseni on kindlasti huvitavam.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
02.10.2014 20:07:04
|
|
|
Sai ikka see hulljulge trikk ära tehtud ja eelpool lingil mainitud raadioaparaat ära ostetud. Igastahes täitsa toimib. Omal sai netiühendus loodud wifi abil kuigi võimalik kasutada ka LAN kaablit. Internetti ühendatuna tundis kohe asukohariigi ära. Üllatavalt palju Eesti jaamasid on seal listis mis raadioaparaat kuvab. Ka need mis esimeses postituses mainisin. Paraku Järvamaa kohalikku Kuma raadiot küll seal polnud aga muud head omadused kaaluvad selle puuduse üle.
Igastahes kui kellelgi ka sarnane küsimus kunagi tekib siis võin seda raadioaparaati soovitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|