praegune kellaaeg 05.08.2025 14:36:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
24.09.2014 15:35:00
|
|
|
Ainult mobiilis esialgu, ma loen uudisest?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
24.09.2014 18:52:37
|
|
|
Ise käin facebookis ainult siis kui vaja on ja seda ka ainult IE-ga.
Ülejäänud veebi sirvin firefoxiga.... Seega ei näe nagu probleemi veel.....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
25.09.2014 07:08:46
|
|
|
Minult saadava taolise andmehulga väärtus on 0. Jõudu neile siis.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.09.2014 10:03:42
|
|
|
Märt. kirjutas: |
 |
Väga paljud arvavad ka, et nende aeg ei maksa midagi. Teised jälle teevad selle (nende esimeste, mitte enda aja) rahaks.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
26.09.2014 01:34:58
|
|
|
Õnneks minust valgusaastate kaugusele jääv teema, kuna pole leidnud veel ühtki mõistlikku põhjust miks kasutada Facebooki .
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
26.09.2014 07:52:00
|
|
|
Olgugi et meedias on paranoilisi uudiseid, nagu facebook nuhib ja salvestab kõike su ümber.
Siis on kohe tehtud ka vastu uudis, et see on loomulik, et facebooki rakendused küsivad luba ligipääsuks kõikidele telefoni tehnilistele vahenditele, kaamera, mikrofon, gps jms. Lihtsalt selleks, et siis kui sa tahad teha videokõnet või oma asukoha nätamist, siis saab rakendus seda teha.
Isiklikult paranoiline ei ole aga peaks loll olema kui aru ei saa, et kõik nuhivad, ja mitte just otseselt sinu privaatsuse rikkumiseks vaid raha ja reklaamimüügi nimel.
Mille kuramuse pärast uus Facebook Messenger rakendus iga sõnumi saabumise peale GPSi käivitab ja mu asukohta pärib. Sõnumi saatja ei saa sellest mu asukohta teda, mina pole ka mingit checkINi lubanud, wtf.
Aa, ehk tahavad lähitulevikus minu asukohast sõltuvalt messengeri teksti vahele ka reklaami piiksutada?
Tegelikult peaks olema asi nii nagu windows või linux arvutites, on admin/root õigused ja on tavakasutaja õigused.
Ma ei soovi, et arvutis olevad rakendused elavad oma elu ja selleks olen ise piiratud õigustega kasutajana arvutis. Kui on vaja arvutisse midagi installeerida või mõnda ligipääsu, siis arvuti küsib minult luba, mitte nii, et annan ühele programmile õigused teha midaiganes minu arvutis, installigu või keylogger automaatselt ja kasutaja peab olema sellega rahul?
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
26.09.2014 07:56:30
|
|
|
rex kirjutas: |
Märt. kirjutas: |
 |
Väga paljud arvavad ka, et nende aeg ei maksa midagi. Teised jälle teevad selle (nende esimeste, mitte enda aja) rahaks. |
Kui rakendus nuhib sinu mobiilis, mis välistab, et see rakendus paroole, kasutaja nimesid, muid kontosid sinu telefonist ei levita, kasutajate kontosid koos paroolidega on kõige lihtsam rahaks teha, kuigi pangaarve on enamus eestlastel enamus ajast tühi kuid kui see palgapäeva järel enne sind tühjaks jõutakse teha ...
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.09.2014 07:59:25
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Olgugi et meedias on paranoilisi uudiseid, nagu facebook nuhib ja salvestab kõike su ümber.
Siis on kohe tehtud ka vastu uudis, et see on loomulik, et facebooki rakendused küsivad luba ligipääsuks kõikidele telefoni tehnilistele vahenditele, kaamera, mikrofon, gps jms. Lihtsalt selleks, et siis kui sa tahad teha videokõnet või oma asukoha nätamist, siis saab rakendus seda teha.
Isiklikult paranoiline ei ole aga peaks loll olema kui aru ei saa, et kõik nuhivad, ja mitte just otseselt sinu privaatsuse rikkumiseks vaid raha ja reklaamimüügi nimel.
Mille kuramuse pärast uus Facebook Messenger rakendus iga sõnumi saabumise peale GPSi käivitab ja mu asukohta pärib. Sõnumi saatja ei saa sellest mu asukohta teda, mina pole ka mingit checkINi lubanud, wtf.
Aa, ehk tahavad lähitulevikus minu asukohast sõltuvalt messengeri teksti vahele ka reklaami piiksutada?
Tegelikult peaks olema asi nii nagu windows või linux arvutites, on admin/root õigused ja on tavakasutaja õigused.
Ma ei soovi, et arvutis olevad rakendused elavad oma elu ja selleks olen ise piiratud õigustega kasutajana arvutis. Kui on vaja arvutisse midagi installeerida või mõnda ligipääsu, siis arvuti küsib minult luba, mitte nii, et annan ühele programmile õigused teha midaiganes minu arvutis, installigu või keylogger automaatselt ja kasutaja peab olema sellega rahul? |
Aga mujal maailmas GPS-i pöhine reklaam täiesti töötabki, et siin on lähim kohvik või siin on lähim punkt kus järgmise nutitelefoni osta saad jms.
Mis aga puutub igasugu kasutaja enda poolt oma öiguste piiramises siis isegi Linuxi-maailmas minnakse järjest rohkem seda teed, et User on ise ka Adminn ja igasugu paroolijama küsitakse oluliselt vähem kui see vanasti oli.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
26.09.2014 08:06:00
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
indrekp kirjutas: |
Ma ei soovi, et arvutis olevad rakendused elavad oma elu ja selleks olen ise piiratud õigustega kasutajana arvutis. Kui on vaja arvutisse midagi installeerida või mõnda ligipääsu, siis arvuti küsib minult luba, mitte nii, et annan ühele programmile õigused teha midaiganes minu arvutis, installigu või keylogger automaatselt ja kasutaja peab olema sellega rahul? |
Aga mujal maailmas GPS-i pöhine reklaam täiesti töötabki, et siin on lähim kohvik või siin on lähim punkt kus järgmise nutitelefoni osta saad jms.
Mis aga puutub igasugu kasutaja enda poolt oma öiguste piiramises siis isegi Linuxi-maailmas minnakse järjest rohkem seda teed, et User on ise ka Adminn ja igasugu paroolijama küsitakse oluliselt vähem kui see vanasti oli.  |
bullshit
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
3 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
26.09.2014 08:54:09
|
|
|
Ja ei tasu ära unustada seda, et selle ühe ja ausa, igasugu lubasid küsiva, tegevuse taga, Backgroundis vöib vabalt möllata kümneid selle ausa programmi söpru ja tuttavaid ja kes ei küsi mitte kui midagi.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
26.09.2014 11:28:17
|
|
|
Marie kirjutas: |
...kuigi pangaarve on enamus eestlastel enamus ajast tühi kuid kui see palgapäeva järel enne sind tühjaks jõutakse teha ... |
Suuremal osal ikka maksimaalselt miinuses ja saab palgapäeval heal juhul nulli.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
26.09.2014 12:04:11
|
|
|
Mobiil-ID kasutajana sooviks näha, kuis see tühjendus toimiks.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|