Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebook astub kasutajate järel nuhkimises sammu edasi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.09.2014 14:33:25 Facebook astub kasutajate järel nuhkimises sammu edasi vasta tsitaadiga

Facebook käivitab uuel nädalal reklaamiplatvormi, mis hakkab koguma kasutajate kohta sotsiaalkanalist väljaspool asuvat informatsiooni.

Loe edasi: http://tarbija24.postimees.ee/2931075/facebook-astub-kasutajate-jarel-nuhkimises-sammu-edasi

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
softis
HV Guru
softis

sõnum 24.09.2014 15:35:00 vasta tsitaadiga

Ainult mobiilis esialgu, ma loen uudisest?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 24.09.2014 18:52:37 vasta tsitaadiga

Ise käin facebookis ainult siis kui vaja on ja seda ka ainult IE-ga.

Ülejäänud veebi sirvin firefoxiga.... Seega ei näe nagu probleemi veel.....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 25.09.2014 07:08:46 vasta tsitaadiga

Minult saadava taolise andmehulga väärtus on 0. Jõudu neile siis.
icon_smile.gif

rex
HV Guru
rex

sõnum 25.09.2014 10:03:42 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
icon_smile.gif

Väga paljud arvavad ka, et nende aeg ei maksa midagi. Teised jälle teevad selle (nende esimeste, mitte enda aja) rahaks.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 26.09.2014 01:34:58 vasta tsitaadiga

Õnneks minust valgusaastate kaugusele jääv teema, kuna pole leidnud veel ühtki mõistlikku põhjust miks kasutada Facebooki icon_smile.gif .
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 26.09.2014 07:52:00 vasta tsitaadiga

Olgugi et meedias on paranoilisi uudiseid, nagu facebook nuhib ja salvestab kõike su ümber.
Siis on kohe tehtud ka vastu uudis, et see on loomulik, et facebooki rakendused küsivad luba ligipääsuks kõikidele telefoni tehnilistele vahenditele, kaamera, mikrofon, gps jms. Lihtsalt selleks, et siis kui sa tahad teha videokõnet või oma asukoha nätamist, siis saab rakendus seda teha.

Isiklikult paranoiline ei ole aga peaks loll olema kui aru ei saa, et kõik nuhivad, ja mitte just otseselt sinu privaatsuse rikkumiseks vaid raha ja reklaamimüügi nimel.

Mille kuramuse pärast uus Facebook Messenger rakendus iga sõnumi saabumise peale GPSi käivitab ja mu asukohta pärib. Sõnumi saatja ei saa sellest mu asukohta teda, mina pole ka mingit checkINi lubanud, wtf.
Aa, ehk tahavad lähitulevikus minu asukohast sõltuvalt messengeri teksti vahele ka reklaami piiksutada?

Tegelikult peaks olema asi nii nagu windows või linux arvutites, on admin/root õigused ja on tavakasutaja õigused.
Ma ei soovi, et arvutis olevad rakendused elavad oma elu ja selleks olen ise piiratud õigustega kasutajana arvutis. Kui on vaja arvutisse midagi installeerida või mõnda ligipääsu, siis arvuti küsib minult luba, mitte nii, et annan ühele programmile õigused teha midaiganes minu arvutis, installigu või keylogger automaatselt ja kasutaja peab olema sellega rahul?
Kommentaarid: 260 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 26.09.2014 07:56:30 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Märt. kirjutas:
icon_smile.gif

Väga paljud arvavad ka, et nende aeg ei maksa midagi. Teised jälle teevad selle (nende esimeste, mitte enda aja) rahaks.

Kui rakendus nuhib sinu mobiilis, mis välistab, et see rakendus paroole, kasutaja nimesid, muid kontosid sinu telefonist ei levita, kasutajate kontosid koos paroolidega on kõige lihtsam rahaks teha, kuigi pangaarve on enamus eestlastel enamus ajast tühi kuid kui see palgapäeva järel enne sind tühjaks jõutakse teha ...

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.09.2014 07:59:25 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Olgugi et meedias on paranoilisi uudiseid, nagu facebook nuhib ja salvestab kõike su ümber.
Siis on kohe tehtud ka vastu uudis, et see on loomulik, et facebooki rakendused küsivad luba ligipääsuks kõikidele telefoni tehnilistele vahenditele, kaamera, mikrofon, gps jms. Lihtsalt selleks, et siis kui sa tahad teha videokõnet või oma asukoha nätamist, siis saab rakendus seda teha.

Isiklikult paranoiline ei ole aga peaks loll olema kui aru ei saa, et kõik nuhivad, ja mitte just otseselt sinu privaatsuse rikkumiseks vaid raha ja reklaamimüügi nimel.

Mille kuramuse pärast uus Facebook Messenger rakendus iga sõnumi saabumise peale GPSi käivitab ja mu asukohta pärib. Sõnumi saatja ei saa sellest mu asukohta teda, mina pole ka mingit checkINi lubanud, wtf.
Aa, ehk tahavad lähitulevikus minu asukohast sõltuvalt messengeri teksti vahele ka reklaami piiksutada?

Tegelikult peaks olema asi nii nagu windows või linux arvutites, on admin/root õigused ja on tavakasutaja õigused.
Ma ei soovi, et arvutis olevad rakendused elavad oma elu ja selleks olen ise piiratud õigustega kasutajana arvutis. Kui on vaja arvutisse midagi installeerida või mõnda ligipääsu, siis arvuti küsib minult luba, mitte nii, et annan ühele programmile õigused teha midaiganes minu arvutis, installigu või keylogger automaatselt ja kasutaja peab olema sellega rahul?

Aga mujal maailmas GPS-i pöhine reklaam täiesti töötabki, et siin on lähim kohvik või siin on lähim punkt kus järgmise nutitelefoni osta saad jms.

Mis aga puutub igasugu kasutaja enda poolt oma öiguste piiramises siis isegi Linuxi-maailmas minnakse järjest rohkem seda teed, et User on ise ka Adminn ja igasugu paroolijama küsitakse oluliselt vähem kui see vanasti oli. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 26.09.2014 08:06:00 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
indrekp kirjutas:

Aga mujal maailmas GPS-i pöhine reklaam täiesti töötabki, et siin on lähim kohvik või siin on lähim punkt kus järgmise nutitelefoni osta saad jms.

Mis aga puutub igasugu kasutaja enda poolt oma öiguste piiramises siis isegi Linuxi-maailmas minnakse järjest rohkem seda teed, et User on ise ka Adminn ja igasugu paroolijama küsitakse oluliselt vähem kui see vanasti oli. icon_cool.gif

bullshit

tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 26.09.2014 08:54:09 vasta tsitaadiga

Ja ei tasu ära unustada seda, et selle ühe ja ausa, igasugu lubasid küsiva, tegevuse taga, Backgroundis vöib vabalt möllata kümneid selle ausa programmi söpru ja tuttavaid ja kes ei küsi mitte kui midagi. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 26.09.2014 11:28:17 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
...kuigi pangaarve on enamus eestlastel enamus ajast tühi kuid kui see palgapäeva järel enne sind tühjaks jõutakse teha ...

Suuremal osal ikka maksimaalselt miinuses ja saab palgapäeval heal juhul nulli. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 26.09.2014 12:04:11 vasta tsitaadiga

Mobiil-ID kasutajana sooviks näha, kuis see tühjendus toimiks. icon_wink.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Facebook astub kasutajate järel nuhkimises sammu edasi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.