praegune kellaaeg 19.06.2025 00:55:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Marilee
HV vaatleja
|
20.09.2014 23:36:05
Lenovo IdeaPd G50-30 protsessori vahetus |
|
|
Tere,
ostsin endale sisuliselt odavaima turulpakutava läpaka. Tegin vea. Arvasin, et kuna kasutan vaid netti ja koolitööde jaoks, on see piisav. Tuli välja, et ei ole ikka küll. Mahukamad lehed hanguvad ära, kui skrollida alla, pildid ei avane piisavalt kiiresti; lisaks, kui on mitmed aknad lahti, on kogu arvuti aeglane jne jne.
Uurisin ka ise nüüd natuke, eelnevalt palusin vaid enda 17-a poega soovitada midagi 300.- hinnaklassis. Ütles, et see on neist parim. Nojah. Ju ma olen siis nõus vist ka rohkem maksma, et saada normaalse kiirusega arvuti. Toona vaatasin ise vaid kõvaketast ja mälu, aga ma tõesti ei tea midagi arvutitest.
Küsimus - kas sel konkreetsel mudelil saab vahetada protsessorit? Kui jah, siis praegu on Inteli oma, kas peab ka uus olema Intel (nt valiksin sel juhul i3?)?
Tänud juba ette!
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marilee
HV vaatleja
|
21.09.2014 10:36:34
|
|
|
Selge, aitäh!
Küsin veel nii palju, et kas arvuti jõudsamaks tegemisel oleks abi mõne lihtsama op. süsteemi kasutamisel - nt XP? (mul see kodus plaadi peal olemas vanast ajast) Või seal pole vahet ja mingit efekti ei annaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|