praegune kellaaeg 20.06.2025 00:24:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kubalibre
HV vaatleja
|
15.09.2014 09:30:40
LG seadistamine Digi-tv-ga |
|
|
Ma ei tahtnud seda postitust teha aga ma tõesti ei leidnud vastust oma probleemile ja ehk ma leian siit abi mõne targema käest. Mure selline, et eile sai toodud uus telekas majja, esimene mis ei toeta analoogi ehk lasen läbi digiboksi(teenuspakkuja Starman) ja kõik kanalid peale ETV ei funka kuigi on tellitud ja peaks selle kaardi abil nähtavad olema. näitab $ märki igal kanalil peale etv, vahel No access ja kui digiboksile nö. resa teha siis AV puudub. Ehk oskab keegi head nõu pakkuda?
Digiboks: KAON KCF-ES270CO
Telekas: LG 32lb550u
|
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
15.09.2014 09:39:23
|
|
|
KCF-ES270CO on sul DVB-C, ehk digi-tv üle coax võrgu.
Kui sul pole spetsiifilist dbv-c CI kaardilugejat, siis tuleb edasi kasutada starmani digiboxi.
selleks on sul vaja telekas ja box scart kaabliga ühendada ja sisendite alt valida AV1. alguses teleka häälestamisel midagi otsima ei pea, kanalid on juba digiboksis olemas.
ps. see box on paras kaun. räägi starmaniga, äkki saad korralikuma starboxi (ja siis hdmi-ga ühendada) mingi kampaaniakorras endale sebida; või sebida sealt DVB-C CI moodul ja otse telekast kanalid ära häälestada. siis kaob ära lisakast ja saad ilusti ühe puldiga hakkama.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
15.09.2014 10:09:20
|
|
|
Ma ei saa aru miks neid digibokse vahele on vaja kui valitakse Starmani ühendus? DVB-C korral siis.
Kui on telekas, millel CI pesa, siis sinna moodul sisse, sellesse omakorda Starmani poolt antud kaart sisse, telerist kanaliotsing ja olemas ongi. Ilma lisa vooluõgardist digiboksita elamises ja kõigest 1 pult.
Mina kasutan seda moodust juba aastaid DVB-Cga. Sp polegi Elioni valinud, et Starmanis saab ilma digiboksita. Mulle ei ole neid bokse ja 10-t pulti vaja millega majandada.
Teoorias peaks asi toimima ka DVB-T korral, aga seda pole ise lõpuni katsetanud. Maal T võrgus katuseantenniga olen C vaatajakaardi telerile sisse pannud ja seal on olnud kanalid lukus. Peaks toimima, kui võtta T jaoks Zuum-tv kaart, telerisse sisse ja olemas peakski olema.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
kubalibre
HV vaatleja
|
15.09.2014 10:30:16
|
|
|
Tänks mõlemale eks ma katsun hakkama saada aga keeruline on koguaeg selle starmaniga olnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
15.09.2014 10:53:40
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Teoorias peaks asi toimima ka DVB-T korral, aga seda pole ise lõpuni katsetanud. Maal T võrgus katuseantenniga olen C vaatajakaardi telerile sisse pannud ja seal on olnud kanalid lukus. Peaks toimima, kui võtta T jaoks Zuum-tv kaart, telerisse sisse ja olemas peakski olema. |
Smit'i Conax mooduli ja Zoom kaardiga toimetab maal vanematel väga hästi. Anti sealgi digibox ära, kui vastava võimekusega teler majja tuli.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|