praegune kellaaeg 17.06.2025 04:35:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
poroloon
HV kasutaja

|
18.09.2014 12:09:05
phpMyAdmin - ei saa andmeid muuta |
|
|
vanasti sain phpMyAdmin'i kaudu andmebaasi tabelite sisu muuta (browse, edit), aga enam ei saa! Mingi uus lollakas versioon nüüd. Kõik, mida ta muuta laseb, on vaid tabeli enda struktuur, aga andmeid vaid kuvab, muuta ei saa mitte kuskilt. Kas ma näen valesti või polegi võimalik enam andmeid muuta?
|
|
tagasi üles |
|
 |
andrusny
Kreisi kasutaja

|
18.09.2014 17:56:08
|
|
|
kas iga rea ees pole pliiatsi kujutist ja kiri Edit? Täiesti tühja tabeliga pole vist jah mingit edit nuppu näha, pead vähemalt ühe rea insertime ennem, siis saad alles brows vaatesse ja edit ette.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
18.09.2014 19:08:58
|
|
|
Vanal versioonil oli, aga uuel saan ainult vaadata andmeid, mis on tabelis, aga puudub võimalus andmeid muuta. Nagu ma kirjeldasin, seega ei ole tegemist tühja tabeliga. Pliiats ja muud edit võimalused lasevad ainult tabeli struktuuri muuta (väljade liike jms.)
Edit:
siin on pildike selles, mida ma näen.
http://puu.sh/bE83W/04e7455518.png
See on vähemalt kahes eri keskkonnas samamoodi, k.a. XAMPP mu oma arvutis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
18.09.2014 21:50:57
|
|
|
Selles tabelis pole kunagi id tulpa olnud, pole vaja, vaid 1 rida andmeid ongi seal vaja. See on 6 aastat vana andmebaas, vanema phpMyAdmin'iga toimis edit igal pool ja alati.
Aga nüüd siis proovin lisada id sinna. Ma ei osanud sealt ülalt seda selgitust otsidagi, kuna eeldasin, et igal juhul peab saama muuta, nagu ennegi sai.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|